Rijkaard : Leo geri dönecek

Frank Rijkaard zirve yarışından kopmadıklarını ve son 7 maçta her şeyin değişebileceğini söyledi.

Fenerbahçe yenilgisinden eleştiri oklarının hedefi olan Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, yarıştaki şanslarının zora girdiğini, ancak 7 haftada her şeyin değişebileceğini söyledi. GS TV’ye F.Bahçe derbisi ve sonrasında yaşananları değerlendiren Hollandalı teknik adam, konuşmasına şu şekilde devam etti.

“Maçın başında yakaladığımız pozisyon gol olsaydı, çok farklı olabilirdi. Daha sonra rakibe kolay pas verme imkanı tanıdık. F.Bahçe taç atışını çok rahat kullandı. Kaleye sert gelmeyen bir şut var. Franco görememiş olabilir. Ama ne olursa olsun orada bir kaleci hatası var.

Tamamen tesadüf

Yediği golden sonra kendisini kötü ve yalnız hissediyordu. Eşi ve ailesi İspanya’da oraya gitti. Belirli zamanlarda Franco’nun İspanya’ya gidip ailesini ziyaret edebileceğini konuşmuştuk. Bunun için de F.Bahçe maçından sonraki günü kararlaştırdık. Şu anda çıkan dedikodular ‘gitti, dönmeyecek’ üzerine ama bu tamamen tesadüf.

Artık geçmişteki maçları geride bırakmak lazım. Şu an önümüzde 7 maç daha var. Buna kesinlikle motive olmamız gerekiyor. Türkiye Ligi’nde her şey olabiliyor. Belki biraz daha zorlaşmış olabilir ama ne olursa olsun yine ümidimizi, motivasyonumuzu kaybetmeyip, takım ruhunu sahaya yansıtıp, bu yedi maçtan en iyi şekilde çıkmamız gerekiyor. Bu kesinlikle imkansız değil.’’

Eşinin yanında moral arıyor

F.BAHÇE derbisi sonrası hedef adam haline gelen Leo Franco, Madrid’de kendine gelmeye çalışıyor. Rijkaard’tan izin alarak eşinin yanına giden Arjantinli file bekçisi için Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, “Eşi hamile. O yüzden Madrid’e gitti ve biraz da moral bulmak istedi” diye konuştu.