Leo Franco'yu karalamayın

İkinci kez Başkan koltuğuna seçilen Adnan Polat, 'Seslerini yükseltenler kendi lehlerine imkanlar çıkarmaya başladı. Saygımızdan konuşmuyoruz, yanlış anlaşılmasın' dedi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, şampiyonluk yarışında en az 3 rakipleri kadar şansları olduğunu ifade etti. Bir basın toplantısı düzenleyen ve Fenerbahçe derbisinin ardından eleştirilerin hedefi olan Rijkaard'ın gelecek sezon da takımın başında olacağını ifade eden Polat, "Rijkaard'ın iki yıllık sözleşmesi var ve önümüzdeki sezonda da beraber olacağız. Kim ne derse desin, nasıl yorumlarsa yorumlasın, biz teknik direktörümüzden memnunuz ve devam edeceğiz'' dedi.

RENCİDE ETMİYORUZ
Polat, derbi maç öncesi basın toplantısı düzenleyerek, yapılan hakem hatalarını gündeme getiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulunurken, bu şekilde menfaat sağlandığını savundu. Galatasaray kulübü olarak hiçbir maçtan sonra hakemlerle ilgili, onları rencide edecek, kıracak açıklamalarda bulunmadıklarını anlatan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak görüyoruz ki seslerini yükseltenler, kendi lehine imkanlar çıkartmaya başladı.

EŞİT DAVRANSINLAR
Bizim sessizliğimiz, federasyona olan saygımızdandır. Biz federasyonumuza güveniyoruz, ama sessizliğimizin esas nedeni de efendiliğimizdir. Bu yanlış anlaşılmasın. Hakem atamalarında Merkez Hakem Kurulu'nun dikkatli davranmasını istiyoruz. Son 3 haftada yapılan atamaların hiçbirinden memnun olmadığımızı söyleyeyim. Hakemlerimizden de, herkese eşit mesafede kuralları uygulamalarını özellikle rica ediyoruz."

TAM BİR SAÇMALIK
Leo Franco'ya da sahip çıkan Galatasaray başkanı, yapılan ithamların "saçmalık'' olduğunu kaydetti. "Kalecimiz Leo Franco'yu itham eden sözler duyuyoruz. Hem Leo Franco, hem de topyekün Güney Amerikalı, Arjantinli oyuncular itham altında bırakılıyor. Böyle saçma bir yaklaşım olamaz'' diyen Adnan Polat, "İnsanları karalamak bu kadar ucuz olmamalı. Herkes hata yapabilir. Ama bu şekilde ithamları hiç doğru bulmuyoruz'' şeklinde görüş belirtti.

ÖZTÜRK'Ü DAVET ETTİ
Cumartesi günkü kongrede ikinci kez başkanlığa seçilen Adnan Polat ile yönetimi dün Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'dan mazbatasını aldı. Adnan Öztürk ve ekibi ile istemeleri halinde birlikte çalışabileceklerini aktaran başkan Polat, gelecek hafta görev dağılımı yapacaklarını belirterek, medyada çıkan olasılıklara da tepki gösterdi.