KaraKartal'ın 3 kemiği kırıldı

Beşiktaş'ta sezonu kapatan Tabata'dan sonra Nihat ve Ferrari'den de 3 hafta oynayamaz raporu geldi. Ernst, Nobre ve Tello ise bu hafta oynaması zor gözüküyor.

Kartal, şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı son haftalara girilirken, ağır hasar aldı. Siyah-Beyazlı takımın 6 sakatı ve son durumları şöyle:

Nihat Kahveci: Sağ arka adalesinde 2. derece yırtık ve kanama var. 4 hafta takımdan uzak kalacak.

Tabata: Geçen hafta idmanda sakatlandı. Kasığında kısmi yırtık tespit edilirken, 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sambacı’nın sezonu kapatma ihtimali büyük.

Ernst: Sol ayak bileğine gelen darbe sonucu minimal ödem oluştu. Tedavisine devam ediliyor. Koşulara başlayacak, kesin durumu ise perşembe günü yapılacak kontrollerde belli olacak.

Nobre: Alt baldırında ödem ve kanama vardı. Koşulara başladı. İdman eksiği olduğu için A.Gücü maçında oynaması şu anda zor görünüyor.

Tello: Sol ayak bileğinde ödem var. Kulüp doktorları Şilili oyuncunun cuma günkü Ankaragücü karşılaşmasında forma giymesinin çok zor olduğunu söylediler.

Ferrari: Sağ kasık küçük kas grubunda 2. derece zorlama ve ödem bulunuyor. Tedavisine 3 hafta devam edilecek. Başkan Yıldırım Demirören, başarılı savunmacının bir an önce dönmesi için fedakarlığa hazır olduklarını belirtiyor. Tedavi için yurt dışına bile gönderilme ihitmali var.

Denizli konusunda yönetimde ayrılık!


Gelecek sezon da Beşiktaş’ta göreve devam edip etmeyeceği tartışılan Teknik Direktör Mustafa Denizli için fikir ayrılığı. Yönetim içerisinde büyük bir çoğunluğun, takımın bu sezon şampiyon olması durumunda dahi Denizli ile yolların ayrılması yönünde Başkan Yıldırım Demirören’e baskı yaptıkları öğrenildi. Bu sezon zaman zaman yaşanan sıkıntılara dikkat çeken yöneticiler, “Şampiyonluk yarışının içindeyiz, ama rakiplerimizin kaybettiği sürpriz puanları da unutmayalım” diyerek, Denizli’ye karşı çıktıkları vurgulandı.

Beşiktaş’ın yeni Amokachi’si Alai

Beşiktaş’ın Nijerya’daki futbol okulunda yetişen ve İstanbul’a gelen isimlerden ikisi dikkatleri üzerine çekti. Kartal’ın eski yıldızı Amokachi’ye benzetilen Olatumbosun Aliu, “Beşiktaş’tan çok etkilendim. Kendime Amokachi’yi örnek alıyorum. Beni burada da ona benzettiler” diye konuştu. Hammed Salami’ye Teknik Direktör Mustafa Denizli hayran kaldı. Mustafa Hoca’nın “Onu izlerken gençliğimi hatırladım” dediği Salami, “Çok duygulandım. Beni Beşiktaş için düşünürse onu mahçup etmem” ifadesini verdi.