Aziz Yıldırım : Kupayı kazanmak istiyoruz

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'Kupayı kazanmak istiyoruz ama gelinen bu nokta da önemlidir. Futbolda da şampiyon olacağız' dedi.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın kaptanı Çiğdem Can Rasna, hafta sonu Cannes'da ter dökecekleri CEV Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi Final Four'undan kupayla dönme sözü verdi. Çiğdem, Mehmet Ali Aydınlar'a desteği, Başkan Aziz Yıldırım'a da voleybola futbolla aynı mesafede durduğu için teşekkür ederek, '4 kupayı hedefleyerek yola çıktık. Sezon başında Süper Kupayı alarak ilk hedefimizi gerçekleştirdik. Kalan kısa bir sürede 3 kupa kaldırma hedefimiz var' dedi. Başkan Yıldırım da Aydınlar'ın sponsor olarak sadece para vermekle kalmayıp taşın altına elini soktuğuna da dikkat çekip, 'Final Four Fenerbahçe tarihinde önemli bir gün olarak yer alacaktır, hiçbir zaman da unutulmayacaktır. Gelecekte diğer amatör şubelerimizde Avrupa'da kupayı kaldırmak üzere yola çıkacağız. Muhakkak kupayı kazanmak istiyoruz ama gelinen bu nokta da önemlidir. Kazanmasak da bu bir başarıdır. Futbolda da inşallah önümüzdeki günlerde şampiyon olarak sezonu tamamlarız' diye konuştu. Mehmet Ali Aydınlar ise bu sezon 37 maçı da kazanarak bir rekor kırdıklarını belirtip, 'Avrupa'daki tek namağlup takım. Türkiye'nin takım sporlarında ilk defa şampiyonlar ligi kategorisinde final oynayan takımı olacağız. Bizim maçlar 3 ihtimalli değil, 2 ihtimalli. Ben Final Four'da Fenerbahçe Acıbadem'e şimdiden teşekkür ediyorum' dedi.

100 Fenerli yeter


Fenerbahçe Acıbadem'in Belçikalı antrenörü Jan De Brandt, yaklaşık 700 Fenerbahçe taraftarının Cannes'da kendilerini destekleyeceğini duyduğunu ifade ederek, 'Yüz Fenerbahçe taraftarı, beş bin Cannes taraftarından daha fazla etki yaratacağı için sahamızda oynayabileceğimizi söyleyebilirim' ifadesini kullandı.