Tarsus teknik direktör Cengiz Seçsev ile anlaşma yaptı

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Tarsus İdmanyurdu, teknik direktör Cengiz Seçsev ile anlaşma yaptı.

Burhanettin Kocamaz Stadı'nda yapılan anlaşmada teknik direktör Cengiz Seçsev ve yardımcı antrenör Mehmet Fatih Ayhan ile 1 yıl opsiyonlu olmak üzere sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ruhi Koçak, yeni çıkış yapacaklarını söyledi. Koçak, "Nevzat Dinçbudak ile karşılıklı görüşerek sözleşmeyi feshettik. Kendisine Tarsus İdmanyurdu'na verdiği emekten dolayı teşekkür ederiz. Başarılar diliyoruz. Bundan sonra Cengiz Seçsev hoca ile yolumuza devam edeceğiz. Yeni çıkış, yeni bir heyecan ile başlıyoruz. Her tarafa hayırlı olsun" dedi.

Tarsus İdmanyurdu ile anlaştığı için mutlu olduğunu dile getiren teknik direktör Cengiz Seçsev, başarılı olmak için mücadele edeceklerini söyledi.

19 yıl teknik direktörlük, 18 yıl da futbolculuk hayatı olduğunu belirten Seçsev, "Tarsus İdmanyurdu bir kan değişikliğine gitmiştir. Kan değişikliğe ihtiyaç olduğundan dolayı bizi seçtiler. Büyük bir camiaya geldik. Tarsus İdmanyurdu büyük bir camianın yanında her zaman hedefi olan bir takımdır. Kulübün hedefi belli, inşallah hedefe ulaşacağız. Kısa vadeli zor bir görevi aldık. Allah utandırmasın" şeklinde konuştu.

Tarsus İdmanyurdu'nda olmaktan mutlu olduğunu ifade eden yardımcı antrenör Mehmet Fatih Ayhan ise 1994 yılında Tarsus İdmanyurdu'nda top koşturduğunu, takımı çok iyi tanıdığını söyledi.