Kayserispor, Eskişehirspor Maçına Odaklandı

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Eskişehirspor'la karşılaşacak olan Kayserispor, son 3 haftada kaybettiği puanları geri almayı hedefliyor.

Kayserispor'da gözler hafta sonu Kayseri'de oynanacak Eskişehirspor maçına çevrildi. Bugün öğle saatlerinde tesislerde toplanan futbolcular, düz koşu ile başladıkları idmana daha sonra kısa pas ve teknik çalışmalarla devam ettiler. Antrenmanı teknik direktör Tolunay Kafkas'ı ziyarete gelen teknik adam Feyyaz Uçar da takip etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımda çok sayıda sakatlık ve cezalı futbolu olduğunun hatırlatılması üzerine, "Defans konusunda sıkıntılarımız sürüyor. Söylenecek fazla bir şey yok. Aldığımız oyuncular oldukça genç oyuncular. İnsanlar bir oyuncu aldığımız zaman hemen oynasın istiyorlar. Biraz süreç gerekiyor" dedi.

Kayserispor'un genel yapısında agresif bir oyunun olduğunu ifade eden Kafkas "Kayserispor'un genel yapısında agresif bir oyun var. Oyuncular da agresif, kart cezalılarımız bu yüzden oluyor" diye konuştu.
Hafta sonu oynanacak karşılaşma için hızlı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Kafkas, "Eskişehirspor maçı bizim için zor bir maç. Eğer taraftarımız bize destek verirlerse bu maçı kazanırız. İyi hazırlanıp, elimizden geleni yapacağız. Kayseri şehrine layık olmak için mücadelemizi en iyi şekilde vereceğiz" şeklinde konuştu.

Tolunay Kafkas'ı ziyarete gelen ve Kayseri'yi gezen teknik direktör Feyyaz Uçar ise, Kayserispor'un şansız olduğunu ancak takımın bunun üstesinden geleceğini söyleyerek, "Kayserispor'da bazı şansızlıklar var. Baktığınız zaman üst üste gelen sakatlıklar, özellikle defansta yaşanan aksilikler gibi. Ligin en az gol yiyen takımıydı Kayserispor, ama uzun sürmez. Sol kanatta bir sıkıntı var diye düşünüyorum. Çünkü Toledo çok önemli bir oyuncu. Kayserispor'da bu sıkıntı üzün sürmeyecek. Bir galibiyet bir seriyi getirir. Kayserispor, ondan sonra eski havasına girer" dedi.