Kayseri Erciyesspor'da Moraller Yerinde

Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyet ile rahat bir nefes alan Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Kocaelispor karşısında oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kayseri Erciyesspor, 25. hafta kendi sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetin sevincini yaşıyor. Tesislerde hazırlıklarını sürdüren Mavi-siyahlı ekibin moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör Levent Devrim, daha zor maçların kendilerini beklediğini, hazırlıklarını o doğrultuda yaptıklarını kaydetti.

Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendiren Devrim, "Çok kaliteli oyuncuları olan bir takım ile oynadık. Mücadele anlamında güzel geçen karşılaşma vardı. Maçın genelinde oyunun kontrolü bizde kaldı. Çok önemli 3 puan aldık ancak oynadığımız maçı unutup Kocaelispor maçına bakacağız" dedi.

"Bana göre, ligde 3-4 takım arasında Kocaelispor en iyi ekibe sahip" diyen Devrim, deplasmanda oynayacakları Kocaelispor maçına iyi hazırlandıklarını söyledi. Oyuncuların her geçen hafta kendisine olan güveninin arttığına işaret eden Devrim, bütün maçlara olduğu gibi Kocaelispor karşısında da oldukça hırslı ve istekli çıkılacağını belirtti.
Çaykur Rizespor maçında son dakikalarda sahaya çıkarak attığı golle taraftarı sevince boğan Bikoko hakkında konuşan Devrim, Bikoko'nun rahatsızlığının devam ettiğini, antrenmanları doktor kontrolünde sürdürdüğünü söyleyerek, bir kaç hafta içerisinde kendisinin rahatlıkla oynayabileceğini sözlerine ekledi.