Güiza'ya sahip çıktılar

Antalyaspor karşılaşmasında da rakip fileleri havalandıramayan İspanyol yıldız Guiza'ya, Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum sahip çıktı.

Okçu susuyor, camianın sabrı taşıyor ama yönetim ve teknik heyetten destek hiç bitmiyor...

Fenerbahçe’de 1.5 aydır gole hasret kalan ve net fırsatları harcayan Güiza, Antalyaspor maçında da benzer görüntüler verdi.

Ancak karşılaşmanın bitiminde İspanyol oyuncunun bozulan moralini Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Daum düzeltti.?Yıldırım bitiş düdüğü ile birlikte Güiza’nın yanına giderek, “Sana güveniyoruz. Moralini bozma” diyerek destek verdi. Daum da Güiza ile kısa bir konuşma yaparak, “Bu günler geçer. Sen kendine inan ve güven” diye konuştu.

Forvetler susuyor orta saha coşuyor

Fenerbahçe’de son dönemde forvetler dururken, orta saha ve savunmacılar maça ağırlıklarını koydu. Son 8 karşılaşmada 545 dakika oynayan Güiza ile 83 dakika oynayan Gökhan Ünal 1’er gol attı. 281 dakika oyunda kalan diğer forvet Semih siftah yapamadı. Santos 3, Alex 2, Emre, Cristian ve Vederson da birer kez ağları havalandırdı.

Daum, Semih’e kızdı forma artık Gökhan’ın

Antalyaspor karşılaşmasında oyundan alınınca Daum’a tepki gösteren ve doğrudan soyunma odasına giden Semih Şentürk, kendi kuyusunu kazdı! Alman çalıştırıcının golcünün yaptığı bu hareket sonrası çok kızdığı, haftaya oynanacak Gençlerbirliği maçında onu kulübeye oturtacağı belirtildi. Semih’in yerine Gökhan Ünal’ı hazırlamaya başlayan Daum, büyük ihtimalle hafta sonunda Güiza ile Gökhan’ı birlikte oynatacak.