Gaziantepspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Gaziantepspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde yarı sahada çift kale oyun ve şut çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmana tedavileri devam eden Tomas, Ferdi ve Cenk katılmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolculardan Ümit Tütünci, geçen hafta rakiplerinin 10 kişi kalmasına rağmen galip gelemediklerini hatırlatarak, "Kazanmak için elimizden geleni yaptık ancak olmadı. Geçen hafta iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Pozisyon bulabileceğimiz dakikalarda Ankaragücü'nün çekilmesiyle gol yollarında etkili olamadık. Bu hafta ise Trabzonspor ile karşılaşacağız. Trabzonspor, son haftalarda çıkışa geçti, ikinci yarının formda ekiplerinden biri. Büyük
bir ekip, tek amacımız kazanmak" dedi.

Gaziantepsporlu futbolculardan Murat Ceylan da, Gaziantepspor'un zorlu virajlarda iyi puanlar aldığını söyledi. Bu hafta Trabzonspor ardından da Fenerbahçe ile karşılaşacaklarına dikkat çeken Murat Ceylan, "Trabzonspor maçından puan alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.