Galatasaray istediği parayı vermeye hazır

Beşiktaş'ta istedikleri parada anlaşamadıkları için sözleşmelerini uzatmayan Serdar Özkan ve İbrahim Toraman krizi sürüyor.

Kaptan, “Şimdiye kadar parayı hiç sorun etmedim. Beşiktaş sevdam ağır bastı. Ancak kulüpte çifte standart var ve bu beni yaralıyor” dedi. İstişare Kurulu Üyesi Reha Muhtar da, Galatasaray’ın Gökhan Zan’dan sonra İbrahim Toraman ve Serdar Özkan’ı istediğini söyledi.

GALATASARAY İSTİYOR

Muhtar, Galatasaray’ın Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi biten İbrahim Toraman ve Serdar Özkan’ı menajerler aracılığı ile istediğini ve özellikle İbrahim Toraman üzerinde ısrarcı olduklarını söyledi. Beşiktaş’ın İbrahim Toraman’a yıllık 1 milyon 300 bin Euro önerdiğini söyleyen Reha Muhtar, “İbrahim Toraman ise 2 milyon Euro istiyor. Galatasaray ise Toraman’ın istediği rakamı vermeye hazır” dedi.

DELGADO'YA VAR DA

İbrahim Toraman’ın Beşiktaş’a kırgın olduğunu söyleyen Reha Muhtar, “Toraman, Beşiktaş’tan maç başına para alıyor. Sakatlığı nedeniyle 13 maç oynamayınca Toraman’ın 13 maçlık bu paraları kesildi. Toraman da buna isyan etti. Şimdi, ‘Delgado yattığı yerden parasını tıkır tıkır alırken benim param niye kesiliyor’ diye haklıca soruyor. Bu yüzden Toraman biraz kırgın” diye konuştu.