Belözoğlu - Demirören düelloya tutuştu!

Fener'in yıldızı, Zaman'ın ödül töreninde, “Beşiktaş buraya iki kupayla geldi. İnşallah seneye biz geleceğiz” dedi. Beşiktaş Başkanı yanıt verdi: “Emre kusura bakma, bu sezon da şampiyonluk bizim, öbür kupa sizin.”

Performansıyla taraftarın gönlünü fethetmeye devam eden Emre Belözoğlu ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Zaman Gazetesi’nin dün gece düzenlediği 20. Geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni’nde biraraya gelen ikili, şampiyonluk yarışıyla ilgili çok iddialı sözler sarfetti. Beşiktaşlı Fabian Ernst ve Galatasaray kaptanı Arda Turan’la birlikte ‘yılın sporcusu’ seçilen üç oyuncudan biri olan Emre Belözoğlu, ödülünü almak için sahneye geldiğinde, Beşiktaşlılar’a gönderme yaptı. Yıldız futbolcu, “Beşiktaş buraya iki kupa birden alıp geldi. İnşallah 2010 yılında da biz iki kupayı birden alıp, buraya takım olarak geleceğiz” ifadesini kullandı. Törende hazır bulunan Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Emre’nin ifadelerine tebessümle karşılık verdikten sonra, söz sırası kendine geldiğinde yıldız oyuncuya seslendi.

‘Maç kaç kaç?’
‘Yılın spor adamı’ ödülünü almak için sahneye çıktığında kısa bir konuşma yapan Kartal’ın patronu, “Emre kusura bakma, bu sezon da şampiyonluk kupasını biz alacağız, öbür kupa sizin” diye seslendi. Demirören’in bu ifadeleri sonrası Emre’nin tebessüm ettiği görüldü. Tören bitiminde Emre ile Beşiktaşlı futbolcular uzun süre sohbet etti. Salonda bulunanların sık sık Eskişehirspor-Galatasaray maçının skorunu telefonla öğrendikleri gözlendi.