Gaziantepspor'da Trabzonspor Maçı Hazırlıkları Erken Başladı

Ankaragücü deplasmanından bir puanla dönen Gaziantepspor, ayağının tozuyla bu hafta konuk edeceği Trabzon maçının hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Jose Couceiro yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde iki gruba ayrılan takımda, Ankaragücü karşılaşmasında ilk onbirde görev alan oyuncular maç ertesi programlarını sahada rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncularla teknik çalışmalar yapıldı. Antrenman yenileme çalışmasıyla tamamlandı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına bir açıklama yapan Teknik Direktör Jose Couceiro, Ankaragücü karşısında kontrollü bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Rakip on kişi kaldıktan sonra gol atma isteğiyle çok hırslandık. Topu çok az dolaştırdık daha fazla dolaştırmamız gerekiyordu. 3-4 pozisyon yakaladık ama tabii ki bizim daha fazla pozisyon yakalamamız gerekiyordu. Ama genel olarak baktığınız zaman ekibimizin birçok olumlu yönü vardı. Biz maçı kazanmak istiyorduk ama olmadı" dedi.
Bu hafta Trabzonspor'u konuk edeceklerini ve çalışmalara bugünden başladıklarını kaydeden Couceiro, "Bu maçta da yüzde 50 şansımız var. Ankaragücü maçı içinde aynısını söylemiştim. Bu maçla ilgili de aynısını düşünüyorum. Ama son iki maçta ekibimiz çokta kötü değildi bence. Kasımpaşa maçı çok kötüydü, hakikaten onu kabul ediyorum. Tabii ki dediğim gibi şanslar eşit ama bizim kazanma olasılığımız tabi ki var" diye konuştu.