Trabzonspor'un Bileği Bükülmüyor

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinden sonra 2010 yılında kaybetmeyi unutan Trabzonspor, bu hafta Gençlerbirliği'ni son dakikada bulduğu gollerle mağlup ederek yenilmezliğini sürdürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesinden sonra 2010 yılında kaybetmeyi unutan Trabzonspor, bu hafta Gençlerbirliği'ni son dakikada bulduğu gollerle mağlup ederek yenilmezliğini sürdürdü. Karadeniz temsilcisi, bu yıl içinde oynadığı 12 resmi müsabakada yenilgi yüzü görmedi.

Trabzonspor, Hugo Broos ile yaşadığı kötü günleri Şenol Güneş'in dönmesiyle geride bıraktı. Son 3 haftada aldığı beraberlikler sonrası sıkıntılı bir sürece giren Bordo-mavili takım, Gençlerbirliği galibiyeti ile rahat bir nefes alırken zirve ile arasındaki mesafeyi korudu. Rakibi karşısında son dakikada bulduğu gollerle kendine gelen Trabzonspor, beraberlik serisine de son vermiş oldu.

Bordo-mavili takıma tekrar dönmesiyle camiaya yeni bir heyecan getiren Güneş, hem saha içinde hem de saha dışında yaptığı hamlelerle taraftarının yüzünü güldürüyor. Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte 2010 yılında oynadığı tüm resmi maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Ligde ve kupada yoluna devam eden Trabzonspor fırtınası, Gençlerbirliği galibiyeti ile yeniden esmeye başladı.

Trabzonspor, 2010 yılında oynadığı 12 resmi müsabakada 8 galibiyet 4 beraberlik elde etti. Attığı 25 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü. Bordo-mavili takım, 5 Ziraat Türkiye Kupası maçında 4 galibiyet elde ederken 1'de beraberlik aldı. Attığı 12 gole karşılık kalesinde 2 gol gördü. Trabzonspor, oynadığı 7 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Attığı 13 gole karşılık ise kalesinde 5 gol gördü.

TRABZONSPOR'UN 2010 YILINDA OYNADIĞI MAÇLAR
Trabzonspor-Denizli Belediyespor: 6-0 (Kupa)
Ankaragücü-Trabzonspor: 0-2 (Kupa)
Trabzonspor-Sivasspor: 3-1 (Lig)
Trabzonspor-Orduspor: 2-1 (Kupa)
Diyarbakırspor-Trabzonspor: 1-2 (Lig)
İ.B.Belediyespor-Trabzonspor: 1-1 (Kupa)
Trabzonspor-Manisaspor: 3-0 (Lig)
Trabzonspor-İ.B. Belediyespor: 1-0 (Kupa)
Bursaspor-Trabzonspor: 1-1 (Lig)
Trabzonspor-İ.B.Belediyespor: 0-0 (Lig)
Antalyaspor-Trabzonspor: 1-1 (Lig)
Trabzonspor-Gençlerbirliği: 3-1 (Lig)