Şenol Güneş'ten Kaleci Onur'a Övgü

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşılaşmasında kritik kurtarışlara imza atan kaleci Onur'dan övgüyle bahsetti.

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk eden Trabzonspor, rakibi karşısında istediği oyunu sahada yansıtmakta zorlanırken Bordo-mavili ekibin genç file bekçisi Onur'un kritik kurtarışları ise ayakta alkışlandı. 1-1 devam eden karşılaşmanın 75. dakikasında sağdan yapılan ortaya uçarak kafa vuran Mahmut'un müthiş vuruşunu kaleci Onur aynı güzellikte kurtararak maçın gözle kahramanı oldu. Şenol Güneş, Trabzon'un yükselen yıldızı Onur için maçtan sonra övgü dolu sözler kullandı.
İkinci yarıda Gençlerbirliği'nin daha iyi oynadığını belirten Güneş, "İkinci yarıda rakip daha iyi oynadı. O bolümde şans yardımıyla defansın ve kalecinin iyi olması sebebiyle gol yemedik. Yine son bölümde oyuna ağırlık koyduğumuz da becerili oyuncularımızın attığı gollerle sonucu aldık. Oyunu kazanabilirdik de, kaybedebilirdik de. Genelde bizim bütün maçlarımızda rakiplerin kalecileri göze batardı ama Gençlerbirliği maçında bizim kalecimizin devreye girdiği dönemler oldu. Hiç iş düşmesin isteriz ama
düştüğü zamanda katkısının olmasını isteriz. Kazanılan Gençlerbirliği maçına baktığımızda diğer maçların daha farklı bitmesi gerekirdi" dedi.