Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kaçan Galibiyete Yanıyor

Bank Asya 1. Lig'de bugün oynanan maçta son dakikada gelen golle galibiyeti kaçıran ve bir puana razı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da üzüntü hakim.

Maç sonrası açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe, "Zor bir maç olacağı belliydi. Kocaeli'ye herkes düşmüş gözüyle bakıyordu. Ancak her takım sahaya kazanmak için çıkar. Halı sahada da bu böyledir. Kimse kendine mağlubiyeti yakıştırmaz. Kaçan yüzde yüz gol pozisyonu maçın kaderini değiştirdi. Son dakikada gelen golle berabere kaldık. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Amaçladığımız hedefe ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Uğur Erdoğan da, "Galip götürdüğümüz maçı son dakika golüyle beraberlikte bitirmekten dolayı mutsuz olduk. Kocaeli'nin durumu kritikti. Bu maç son şanslarıydı, iyi de oynadılar. Bizim için şanssız bir beraberlik oldu. Bundan sonra daha iyi oynayıp galip gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise, "Onuncu maçımızı oynadık. Kocaeli'nin ismine ve mazisine yakışır şekilde kalan 9 maçımızı da çıkıp oynayacağız. Sezon sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Maça gelince pozisyon olarak rakipten üstündük. 2 gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi, hakem haklıydı. Sonra bir hatadan dolayı gol yedik, mağlup duruma düştük. Son dakika golüyle beraber kaldık. Buna da şükür, bir puan aldık" şeklinde konuştu.

Kocaelisporlu futbolcu Emrah Kol da, herkesin Kocaelispor'un ligden düştüğünü düşündüğünü ifade ederek, "Ancak biz oyuncular olarak böyle düşünmüyoruz. Sezon sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz. Her maça final gözüyle bakıp hepsini kazanmak istiyoruz" diye konuştu.