Fenerbahçe'nin zirve mücadelesi - İlk 11'ler

Ligde son 4 maçını kazanamayarak Galatasaray'ın 5 puan gerisine düşen Fenerbahçe, Antalyaspor'u yenerek zirve yarışına yeniden ortak olmak istiyor.

Fenerbahçe için bugünkü Antalyaspor maçı hayati önem taşıyor. Süper Lig'de son 4 maçını kazanamayan ve bu sürede Avrupa'ya da veda eden sarı-lacivertliler, 5 puan gerisine düştüğü Galatasaray'dan kopmak istemiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, oyuncularını "Artık hata yapma lüksümüz yok. Antalyaspor karşısında ruhunuzu ortaya koyun" uyarısıyla motive etti.

ANTRENMANDA TERAPİ

Kulüpten gönderileceği dedikoduları çıkan Daum'a yönetimin destek vermesi, Alman hocasının moralini yerine getirdi. Koch da, idmanda hep bir ağızdan "Savaşı ve galibiyeti seviyoruz" diye bağırttığı takımdan üç puan sözünü aldı. Antalyaspor'u yenerek zirveye ortak olmak isteyen sarı-lacivertli futbolcular, yarın Galatasaray'ın Eskişehir'de puan kaybını bekleyecek.

TAKIMA DESTEK MHK'YA TEPKİ!

Fenerbahçe'yi bugün Antalyaspor önünde taraftarı yalnız bırakmayacak. Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduracak sarılacivertli taraftarlar, takımlarına sonuna kadar destek verecekler. Ancak Fenerbahçeliler, geçen haftaki İstanbul BŞB maçındaki yönetimi nedeniyle hakem Fırat Aydınus ve MHK'yı protesto edecekler.

Fenerbahçe'nin zirve mücadelesi - İlk 11'ler