Başkentte Gol Sesi Çıkmadı

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında Ankaragücü, ikinci yarının başında 10 kişi kaldığı maçta Gaziantepspor ile sahasında 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, "Maça iyi başladık. İlk 10 dakika iyiydik. Daha sonra oyun dengelendi. Kırmızı karttan sonra 11'e 10 oynamak zorunda kaldık. Gaziantep gibi futbol oynamaya çalışan ve pas yapan takıma karşı bu şekilde oynamak çok zordur. Eksik kalınca direnmeye çalıştık. Bireysel hata yapmadık. Maç 11'e 11 oynansa nolurdu bunu cevabını veremem" ifadelerini kullandı.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro ise, maçın kontrolünün ellerinde olduğunu ifade ederek, "Maçın tamamında kontrol bizdeydi. Ankaragücü 10 kişi kalınca geriye çekildi. O dakikadan sonra gol atma isteğimiz daha da arttı. Biraz daha sinirli oynamaya başladık. Ancak daha sakin oynayabilirdik. Topu daha çok yerden oynamalıydık. Pozisyonlar yakaladık ama kazanmak için gol atmak gerekiyor" dedi.

Sarı-lacivertli futbolcular Koray Çölgeçen ve Elyasa Süme, sahaya galibiyet için çıktıklarını belirterek, iyi oynadıkları bir dönemde 10 kişi kaldıklarını ve beraberliğe razı olduklarını söyledi.
Kırmızı-siyahlı futbolcular Tolga Seyhan ve Olcan Adın, Ankaragücü'nden daha iyi oynadıklarının altını çizerek, beraberlikten dolayı üzgün olduklarını kaydetti.