Fenerbahçe-Antalyaspor

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, son çalışmasını tamamlamasının ardından kampa girdi.

Sarı - lacivertli ekip, Antalyaspor maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak tesislerde kampa girdi. Antrenman öncesinde soğuk bir hava ile karşılaşan oyuncular, antrenman esnasında başlayan kar altında çalışmalarına devam etti.

Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki basına kapalı antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü. Daum'un sahada oyuncularıyla yaptığı mini toplantının ardından bir motivasyon konuşması yapan Roland Koch, oyuncularına "Maça hazır mısınız?" diye sordu. Oyuncular da hep bir ağızdan ve yüksek sesle "Biz hazırız" cevabını verdi.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, dar ve geniş alanlarda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçlarla sona erdi.

Bu arada kaleciler, kaleci antrenörleri Holger Gehrke ve Murat Öztürk ile ayrı bir çalışma gerçekleştirdi. Sağ ayak bileğinde ödem bulunan Gökhan Gönül ile rehabilitasyon süreci süren Uğur Boral antrenmana katılmadı.

Sakatlığı süren Özer Hurmacı ise salonda ayrı bir programla çalıştı. Bu antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi.