Adanaspor 'Onur Mücadalesi Olarak Gördüğü Samsun Maçına Hazır

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, zorlu Samsunspor sınavına hazır. Mutlak galibiyet parolası ile hazırlıkların tamamlayan Turuncu-beyazlılar maç saatini beklemeye başladı.

SALİH KESMEZ TAKIMI UĞURLADI
Adana Emniyet Müdürü Salih Kesmez takımı Samsun'a giderken Otoban gişelerinde uğurladı. Futbol Şube sorumlusu Hamza Akgül ve Basın Sözcüsü Bülent Uzel ile sohbet eden Kesmez, futbolculara Samsun maçında başarılar dileyerek, "Buca maçı geride kaldı. Benim şampiyon olacağınızdan şüphem yok. Sizde içinizden buna inanın ve o şekilde mücadele edin'' dedi.
KALPAR'DAN BAŞARI DİLEĞİ
Bu arada Samsunspor tesislerinde yapılan antrenmana bir dönem Adanaspor'da çalışmış şimdi rakibin teknik direktörlüğünü yapan Hüseyin Kalpar'da geldi. Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç'a başarı dileyen Kalpar'dan sonra geçen sezon takımın kalesini koruyan Ahmet Şahin de çalışmayı izledi ve takım arkadaşlarına başarı temennisinde bulundu.
KALECİLER HAZIR
Hayati maç öncesinde Adanaspor'da kaleciler de hazır. Tolgahan Acar ve Zülküf Özer antrenör Mustafa Şentabaklar nezaretinde son çalışmayı yaptılar. Başarılı kurtarışları ile dikkat çeken ikili Samsunspor'u yenerek geçen haftayı telefi edeceklerini söylediler. İlyas'ın yokluğunda takım kaptanlığı görevini üstlenen Tolgahan ''Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Bir yenilgi ile her şey bitmedi. Samsun maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz. Asla karamsar değiliz. Mağlubiyeti unuttuk ve yeniden 3
puanla tanışacağız''şeklinde konuştu.
Bu arada takımda sakatlığı süren Emre Aktaş'ın forma giymeyeceği kesinleşirken hafif sakatlıkları bulunan Mohamed ve İlyas da Samsun karşısında yerini alamayacağı bildirildi.
BİLETLER YOK SATIYOR
Ev sahibi Samsunspor taraftarı Adanaspor ile oynayacak olan maça büyük ilgi gösteriyor. İki gün önceden satışa çıkarılan biletlerin büyük bir bölümü tükenirken karşılaşma saatinde tribünlerin tamamen dolması bekleniyor.