Xabi Alonso: Farklı bir Real Madrid görecekler

İspanyol devi Real Madrid'in yıldız oyuncusu Xabi Alonso, La Liga'da hafta sonu karşılaşacakları Sevilla maçı için iddialı konuştu.

Sezonun başlarında 2-1 yenildikleri Sevilla karşısında bu sefer daha faklı olacaklarını söyleyen Alonso yaptığı açıklamada, "Bu sezon Sevilla ile oynadığımız ilk karşılaşmada takım olarak daha yeni beraber oynamaya başlamıştık ama şuan daha olgunuz" ifadelerini kullandı.

El Clasico maçının önemli olduğunu fakat onun öncesinde yaklaşan 3 önemli maçlarının olduğunu söyleyen Alonso, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Barcelona'ya karşı oyanayacağımız maçın önemli olacağını biliyoruz. Şuan Sevilla maçına odaklanalıyız. Sonra Lyon ve Valladolid. Çok ileriye bakmak size görüş açınızı kaybettirebilir. Bu çok tehlikeli."

Şampiyonlar Ligi son 16 mücadelesinde ilk maçta deplasmanda Lyon'a 1-0 mağlup olmalarına rağmen çeyrek finale kalacaklarına inandığını belirten Alonso, "Hala Lyon'a karşı Bernabeu'da oyanayacağımız bir 90 dakika var. Taraftarımızın desteği ile stilimizi birleştirebilirsek skoru lehimize çevirebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Son olarak dünya kupası öncesi hazırlık maçında Stade de France'da 2-0 kazandıkları Fransa maçı hakkında açıklamalarda bulunarak sözlerini noktalayan Xabi Alonso, şu ifadeleri kullandı:

"Fransa karşısında oynadığımız oyun bizim en iyi performansımız olmamalıydı ama maç boyunca pozitif şeyler gördük. Katı, tecrübeli ve problemsiz bir defansımız var. Ortak çabamız ise mükemmeldi."