Tevez: Terry'i Arjantin'de yaşatmazlardı

Manchester United'ın yıldız oyuncusu Carlos Tevez; eşini takım arkadaşı Wayne Bridge'in eski kız arkadaşıyla aldatan çıkan John Terry'yi ağır şekilde eleştirdi.

Bridge’in Manchester City’den takım arkadaşı olan Arjantinli futbolcu, The Sun gazetesine verdiği röportajda “Bence Terry, Bridge’e yaptıklarıyla hiçbir ahlaki değerinin olmadığını göstermiş oldu. Eğer benim büyüdüğüm yerde, Buenos Aires’te bunu yapmış olsaydı yaşayamazdı” dedi.

John Terry'nin takım arkadaşının eski sevgilisine göz dikerek affedilemeyecek bir hata yaptığını kaydeden Tevez, City'nin geçen hafta 4-2 kazandığı Chelsea maçında girdiği tartışmayla ilgili olarak, "Orada Wayne Bridge'in durumuyla ilgili birşey konuşulmadı. Sadece formamdan çekip beni düşürmesi yüzünden John Terry ile tartıştık" ifadelerini kullandı.

Chelsea'nin Alman yıldızı Michael Ballack ile de her maç tartıştıklarını hatırlatan Arjantinli futbolcu Tevez, "Farklı dillerde konuştuğumuz için ben onun ne dediğini o da benim ne dediğimi anlamıyor. Ama benim onu sevmediğim gibi o da beni sevmiyor" yorumunu yaptı.