Fenerbahçe Antalyaspor'a maçına hazır

Fenerbahçe Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında kendi sahasında ağırlayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçeli futbolcular 'Savaşmayı ve galibiyeti seviyoruz' sloganını attı.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde yapılan antrenman mini toplantıyla başladı. Daum, "Bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok. İçinizdeki takım ruhuna ve mücadele ruhuna güvenin. Hep birlikte Pazar gününe, galibiyete odaklanın" diye konuştu.

Daha sonra Roland Koch tüm oyunculara hep bir ağızdan ve yüksek sesle, "Savaşmayı ve galibiyeti seviyoruz" sloganını attırdı. Alt sahadaki düz koşunun ardından, üst sahada çabukluk ve koordinasyon çalışmaları yapan oyuncular, yeniden alt sahaya dönerek, burada yaptıkları taktik ağırlıklı çalışmalar antrenmanı sonlandırdı.

Sağ ayak bileğinde ödem bulunan Gökhan Gönül ile sol aşil tendonundaki ağrıları süren Cristian antrenmana çıkmadı ve tedavilerini tesislerde sürdürdü. Sakatlığı süren bir diğer oyuncu Özer ise salonda ayrı bir programla çalıştı. Rehabilitasyon süreci süren Uğur Boral da antrenmana katılmadı.

Sarı-lacivertliler, yarın Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştireceği ve saat 18.00'de başlayacak basına kapalı antrenmanla Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.