Polat'tan Hollanda'lıya tam destek

Derbi maçından sonra eleştiri oklarını üzerine çeken Hollanda'lı çalıştırıcı Rijkaard'a Başkan Adnan Polat sahip çıktı.

Galatasaray’ın başkanı, “Ben onunla devrim yapmak için yola çıktım. Bir maçla, bu devrimi yok edemem. Derwall de geldiği ilk sezon başarısız olmuştu. Sonuna kadar Frank Rijkaard’ın arkasındayım” dedi.

RİJKAARD HER ŞEYİ YAPTI

“Jupp Derwall de geldiği ilk sezon başarısız olmuştu. Sonrasını herkes biliyor. Ben sonuna kadar Rijkaard’ın arkasındayım. Şampiyon olmasak da onunla yola devam edeceğiz. Rijkaard’ı kimseye yedirtmem ve malzeme yaptırtmam. Fenerbahçe maçında Rijkaard daha ne yapacaktı elinden gelen her şeyi yaptı. Futbolcuların şahsi hatalarının cezasını Rijkaard mı çekecek? Böyle bir şey söz konusu değil.”dedi.

HOCA ARAYIŞIMIZ KESİNLİKLE YOK

“Rijkaard’ın yerine hoca falan bakmıyoruz. Zaten kimse ile de görüşmedik ve görüşmeyi de düşünmüyoruz. 1 senelik daha sözleşmemiz var. Rijkaard sözleşmesi bitene kadar kalacak. Bunu tartışmaya bile gerek yok.” Öte yandan Polat, Hollandalı çalıştırıcıyı savunurken, bazı futbolcuların ise “Suçlu biz değiliz. Sezon başından beri kadro ile sistemi sürekli değiştiren teknik heyette suç” dedikleri öğrenildi.

Chelsea’de Ancelotti’nin alternatifi Frank Rijkaard

İngiliz ekibi Chelsea’de Rijkaard ismi gündeme gelmeye devam ediyor. Dünya Kupası sonrası İtalya Milli Takımı’ndan ayrılacağı belirtilen Lippi’nin yerine düşünülen ilk isim Chelsea’nin hocası Ancelotti. Bu değişim gerçekleşirse, Chelsea de takımın başına büyük ihtimalle Frank Rijkaard’ı getirmek için kolları sıvayacak. Bu iddiayı ortaya atan “footballpress.net”te yer alan habere göre Rijkaard’ın yanı sıra Laurent Blanc, Carlos Dunga ve Marco van Basten de Chelsea kulübünün diğer gözde hoca adayları olacak.

Sezgin: Jo’nun kulağını çektik

Galatasaray’ın çapkın yıldızı Jo’nun Fenerbahçe derbisine kız arkadaşını getirmesi, maç sonrası da Florya’daki evinde verdiği partilere devam etmesi yönetimin sabrını taşırdı. Evinde verdiği parti yüzünden bir kez daha karakolluk olan Sambacı’nın ifadesine başvuran Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin, “Evde kız yoktu, akrabalarım vardı” cevabıyla karşılaşınca şok oldu. Brezilyalı oyuncudan akrabalarını Polat Otel’e yerleştirmesini istediklerini belirten Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin, “Jo’yu bundan sonra evine hiç kimseyi almayacaksın diye uyardık. Kulağını çektik. O da söz verdi” dedi.

Kasımpaşalı Yekta’dan Galatasaray’a hayır

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın Kasımpaşalı Yekta’ya transfer teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Ancak kulübü ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan genç futbolcu teklifi reddederek, “Kasımpaşa’ya ihanet edemem. Önce kulübümle görüşeceğim” yanıtını verdi.

Jo, Nonda’yı mumla arattı


Cim-Bom’un devre arasında transfer ettiği forvet oyuncusu Joao Alves (Jo), takımdan gönderilen Shabani Nonda’nın yerini dolduramadı. Sezon başında skorer kimliğiyle öne çıkan Kongo asıllı Fransız forvet, Milan Baros’un arkasında yedek kalmasına ve çoğu maçta sonradan oyuna girmesine karşın 13 lig maçında 7, 8 Avrupa Ligi karşılaşmasında 7, 4 Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında da 2 gol attı. Nonda’dan daha iyi olduğu düşünülerek transfer edilen Jo ise ikinci yarıda 8 lig maçında sadece 3 gol attı. Sambacı, kupada ise hiç gol kaydedemeyip, Nonda’yı mumla arattı.

Fatih Gökşen, Polat ve Rijkaard’ı topa tuttu!

Aslan’ın eski yöneticisi Fatih Gökşen, yönetim ve teknik kadroya yüklendi. Gökşen, “Florya’daki idareciler inançlarını kaybetmiş. Adnan Polat samimi değil. Derbiden önce destek çağrısı yaptı, sonra biletleri iptal etti. Rijkaard da Galatasaray’dan büyük değil. Şansını iyi kullanmalı. Adnan Öztürk’le hazırlanıp, 2 yıl sonraki seçimleri kazanacağız” diye konuştu.