Manchester United'a Wayne Rooney şoku

Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney dün akşam oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanarak sahadan sedye ile ayrıldı. Wayne Rooney hafta sonu oynanacak Premier Lig maçında Chelsea'ye karşı forma giyemeyebilir.

Bu sezon Manchester United formasıyla adeta şov yapan İngiliz yıldız Wayne Rooney, Bayern Münih ile oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçının sonlarında ayağına aldı darbe ile sakatlandı. Maçın sona ermesiyle birlikte sahadan sedye ile ayrılan Wayne Rooney’in durumu netlik kazanmadı.

Menajer Alex Ferguson, futbolcusunun Chelsea ile oynanacak mücadelede forma giyip giymeyeceğinin belli olmadığını belirterek, ''Ayak bileğine darbe aldı. Bekleyip sonucu göreceğiz. Umarım çok ciddi değildir. Cumartesi günü için durumu şüpheli olabilir ama bilmiyoruz. Bir şey söylemek için çok erken'' diye konuştu.

Ayağında ezik olan Wayne Rooney, ligde cumartesi günü Bolton'a karşı oynanan maçta riske edilmeyerek dinlendirilmişti. Yıldız futbolcu, Bayern Münih karşısında 2. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydederken, bu sezonki 34. golünü atmayı başardı.

Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Chelsea, John Terry'nin attığı golle Manchester United'ı 1-0 yenmişti.