Galatasaray'da Haşhaş krizi

Galatasaray'ın transfer stratejisini belirleyen Haldun Üstünel'i ağır bir dille eleştiren Ali Haşhaş krize neden oldu.

Harcanan paralar karşılığında alınan oyuncuların performanslarıyla ilgili “Transfer için paraları çok zor bulduk. Ve karşılığını aldığımız da pek söylenemez. Şimdi Haldun ve diğer yönetici arkadaşlarımız daha iyi düşünecekler. Bu transferler bize uydu mu?” diye konuşan paranın patronu Haşhaş’ın bu sözleri Haldun Üstünel’i oldukça kırdı.

Daha yeni yönetimin göreve gelmesinin 2. gününde bu tarz sözleri hak etmediğini düşünen Haldun Üstünel 2 gündür hiç kimseyle konuşmuyor. Sezon başında ve ara transfer döneminde getirdiği flaş isimlerle taraftarın ’In Haldun we trust’ (Haldun’a inanıyoruz) yakıştırmasını yaptığı Üstünel bir şok karar daha aldı. Bugün mazbataların alınacağı törene gitmek istemeyen Futbol Şube Sorumlusu yakın çevresi tarafından ikna edilmeye çalışılıyor.

ARDA 2 HAFTA YOK

Derbide Fenerbahçe’ye de yenilerek şampiyonluk yarışında yara alan G.Saray’a bir kötü haber de Arda’dan geldi. Belinde ödem olan milli yıldız derbide iyileşmemesine rağmen iğne ile oynamış ve bayılma tehlikesi geçirmişti. Arda en az 2 hafta daha forma giyemeyecek.

JO, NONDA’YI BİLE MUMLA ARATTI

Ligin devre arasında G.Saray’ın büyük umutlarla transfer ettiği Jo, performansı ’yetersiz’ diye gönderilen Nonda’nın gölgesine kaldı. Prosedür gereği Avrupa’da oynayamayan Jo, 10 maçta 3 kez fileleri sarsarken, Nonda ise 25 karşılaşmada 16 gol atmıştı.

Gollerin çoğunu sonradan oyuna girip kaydeden Kongolu, maç başına 54.3 dakika oynarken, Brezilyalı Jo ise ortalama 60.7 dakika sahada kaldı ancak sergilediği futbolla ’sınıfta’ kaldı.

CANAYDIN AİLESİ TEŞEKKÜR ETTİ

Canaydın Ailesi’nden teşekkür... Geçtiğimiz pazartesi hayata gözlerini yuman ve son 1 haftadaki tüm maçlarda adına saygı duruşu yapılan Özhan Canaydın’ın ailesi statlarda yaşananlar nedeniyle oldukça duygulu anlar yaşadılar. Oğul Murat Canaydın yaptığı açıklamada “Özellikle F.Bahçe-Manisa maçında açılan pankart ve alkışlar tüylerimizi diken diken etti. Diğer maçlarda da yapılanlar nedeniyle tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.