Şampiyonluk Saraçoğlu'nda çözülecek

Beşiktaş teknik patronu Mustafa Denizli, şampiyonluk düğümünün Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini iddia etti.

  Beşiktaş ' ın teknik patronu , &ldquo ; Ligde en ağır dö ; nem başladı . Sendeleyen yarıştan kopar . Şampiyonluk bü ; yü ; k olasılıkla Saracoğlu ' ndaki maç ; ta belli olur . Oraya kadar avantajımızı korumalıyız&rdquo ; dedi .

Mustafa Denizli Sü ; per Lig ' in kaderiyle ilgili yeni kehanetlerde bulundu . . . Deneyimli teknik adam , dü ; nkü ; idman sırasında basın mensuplarıyla konuşurken , Sü ; per Lig ' de ç ; ok kritik haftaların geldiğini ve hata yapanın sıkıntı yaşayacağı bir dö ; neme girdiklerini sö ; yledi . Deneyimli hoca , &ldquo ; Bu haftalar ç ; ok kritik . Sendelemenin olmadığı haftalar . Sendeleyen yarıştan kopar&rdquo ; ifadelerini kullandı .

GS-FB DERBİSİ KALİTELİ DEĞİLDİ


Derbinin beklenen kalitede geç ; mediğini belirten Denizli &ldquo ; Genel havası gü ; zeldi ama futbol daha iyi olabilirdi . Ligde bu sezonki stres geç ; en sezonkiyle aynı seviyeye geldi . Şampiyonluğa giden takımsan , bu saatten sonra sakatlıktan , cezalılardan etkilenmeyeceksin . Biz de bunlardan etkilenmeyeceğiz . Yolumuza kayıpsız devam edeceğiz&rdquo ; aç ; ıklamasını yaptı .

KAZANAN EN BÜ ; YÜ ; K ADIMI ATAR

Şampiyonluk dü ; ğü ; mü ; nü ; n Kadıkö ; y ' deki Fener derbisinde ç ; ö ; zü ; leceğini ifade eden deneyimli hoca &ldquo ; Bu maç ; a kadar elimizdeki avantajımızı iyi kullanmak zorundayız . Bence zirvede dü ; ğü ; m Kadıkö ; y ' de ç ; ö ; zü ; lü ; r . O maç ; birç ; ok şeyin belirleyicisi olacak . Kazanan şampiyonluk iç ; in en bü ; yü ; k adımı atmış olacak . Tü ; m bunları bilerek , o gü ; ne kadar yü ; rü ; yeceğiz&rdquo ; diye konuştu .

KUŞLAR ALIŞIK OLDUĞU ŞEYİ YAPAR

Denizli , basının &ldquo ; Kuş kafese dö ; necek&rdquo ; sö ; zü ; nü ; hatırlatması ü ; zerine &ldquo ; Kuşlar alışık oldukları şeyleri yapar&rdquo ; ifadesini kullandı . Oyuncuların aynı yerden sakatlanması konusundaki soruya da başarılı hoca , ' ' 90 dakika Beşiktaş ' ın genelini gö ; sterir . Darbe sakatlığı var . Tello , Ernst ve Fink ' in sakatlıkları darbeye bağlı . Diğerleri ise adale sakatlığı . Ferrari ' yi aramayız . Onun yerine oynayan en iyisini yapacaktır&rdquo ; diye konuştu .

KAŞ , İSTEMEDİĞİ İÇ ; İN OYNATMADIM

Beşiktaş ' ın patronu , Eskişehir maç ; ında Yusuf ve İbrahim Kaş ' ın oynamaması konusunda &ldquo ; Yusuf gribal enfeksiyon geç ; irdi . İbrahim de Kasımpaşa maç ; ından sonra ç ; ok ü ; zü ; ldü ; . Etkisinden kurtulamadı . Kendisi istediği iç ; in onu kadroya almadım . Gü ; vendiğim bir futbolcu&rdquo ; derken , başarılı maç ; lar ç ; ıkaran Rü ; ştü ; iç ; in de ' ' Futbolcu tribü ; nle bü ; yü ; r . Rü ; ştü ; ' nü ; n Beşiktaş iç ; in ne kadar ö ; nemli olduğu ortada ' ' ifadelerini kullandı .

Kartal ' ın 3 yıldızı yarın imzalıyor

Beşiktaş , sezon sonu sö ; zleşmesi bitecek olan ü ; ç ; yıldız oyuncusuyla yeniden anlaşmaya vardı . . . Siyah-beyazlı yö ; netim , sö ; zleşmesi bitecek oyunculardan İbrahim Toraman ' la 3 , İbrahim Ü ; zü ; lmez ' le 1 , kaleci Rü ; ştü ; Reç ; ber ' le de 2 yıllık yeni anlaşma yapacağını resmen aç ; ıkladı . Toraman , Ü ; zü ; lmez ve Rü ; ştü ; yarın Ü ; mraniye ' de basın ö ; nü ; nde resmi sö ; zleşmeyi imzalayacak . Basın Sö ; zcü ; sü ; Mete Dü ; ren , sö ; zleşmesi bitecek oyunculardan Yusuf Şimşek ' le de bugü ; n futbol komitesinin bir gö ; rü ; şme daha yapacağını aç ; ıkladı . Bu arada Toraman ' ın menajeri Ahmet Bulut , &ldquo ; İbrahim ' e ne F . Bahç ; e ' den ne G . Saray ' dan teklif gelmedi . İspanya ' dan isteyen vardı ama o Beşiktaş ' ta kalmayı tercih etti&rdquo ; dedi .

10 sakat tedavide 15 sağlam idmanda

Delgado dahil 15 oyuncuyla ç ; alışan Beşiktaş ' ta Ernst ve Fink ' in MR ' ı ç ; ekildi . İki Alman ' ın durumu kontroller sonrası belli olacak . Rü ; ştü ; , Tello ve Toraman ' ın ise Ankaragü ; cü ; ' ne karşı oynayabileceği belirtilti . İşte sakatlık raporu : Tabata sezonu kapattı . Ferrari ve Nihat 4 hafta yok . Nobre ' nin arka adalesinde sorun , Tello ' nun sol ayak bileğinde ö ; dem , Ernst ' in kasığında ağrı , Fink ' in arka adalesinde ç ; ekme , Rü ; ştü ; ' nü ; n sağ dizinde ağrılar , İbrahim Toraman ' ın sağ ayak bileğinde sorun , Ramazan ' ın sağ dizinde problem var .