Şampiyonlar ligi çeyrek final maçları

Şampiyonlar ligi çeyrek final maçları bugün ve yarın oynanacak olan karşılaşmalarla devam edecek.

  Bu akşamın programında Bayern Mü ; nih Allianz Arena ' da Manchester United ' ı ağırlarken , iki Fransız takımı kozlarını Gerland Stadı ' nda paylaşacak .

Son lig maç ; ında Stuttgart ' a yenilerek liderliği kaptıran Bayern ' de orta sahanın kilit isimleri Arjen Robben ve Franck Ribery ' nin durumları belirsiz .

Teknik direktö ; r Louis van Gaal , Stuttgart maç ; ında sakatlanan Robben ' i yü ; zde 100 hazır olursa oynatacağını , aksi takdirde riske etmeyeceğini sö ; yledi .

Ayak bileğindeki sakatlığı yeni geç ; en Ribery maç ; kadrosunda olacak ancak ilk 11 ' de başlayıp başlamayacağı bilinmiyor . Bayern ' de cezalı Bastian Schweinsteiger forma gymeyecek .

Manchester United menajeri Alex Ferguson , ' Robben ve Ribery ' nin oynayıp oynamayacağını bilmiyorum ama planımı onlar oynayacakmış gibi yapmalıyım ' dedi .

11 . kez Şampiyonlar Ligi ç ; eyrek finalinde mü ; cadele edecek olan United ' da sakat futbolcu yok , Ferguson , golcü ; Wayne Rooney ve savunma oyuncusu Rio Ferdinand ' ı hafta sonunda dinlendirdi .

Gecenin diğer maç ; ı Lyon ile Fransa ' da Lyon ' un yedi yıl sü ; ren şampiyonluk ambargosuna son veren Bordeaux arasında .

Şampiyonlar Ligi ' nde ilk kez yarı finale yü ; kselmeyi hedefleyen iki takımdan Lyon ' da ö ; nemli bir eksik yok .

Cumartesi gü ; nü ; Lig Kupası finalinde Marsilya ' ya 3-1 yenilen Bordeaux ' da cezalı orta saha oyuncusu Alou Diarra ve dizinden sakat Marc Planus forma giymeyecek .

Şampiyonlar Ligi ç ; eyrek final ilk maç ; larında yarın Arsenal ile Barcelona , Inter Milan ile CSKA Moskova karşı karşıya gelecek .