Diyarbakırspor, Ankara'da Çalışıyor

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Ankara'da sürdürüyor.

Diyarbakırspor'un cezası nedeniyle hafta sonunda Ankara'da oynanacak Gaziantepspor maçı için Ankara'dan ayrılmayan Diyarbakırspor, bu maçın hazırlıklarını Ankaragücü Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde sürdürüyor. Güvenç Kurtar yönetiminde yapılan antrenmanlarda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları görüldü. Sakat ve eksiklerden dolayı büyük sıkıntı yaşayan Diyarbakırspor'a bir kötü haber de genç futbolcu Burak Karaduman'dan geldi. Burak'ın kasıklarında ödem tespit edildi. Genç futbolcunun, Gaziantepspor maçında oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak.

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, eksik oyunculardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "15 kişi ile antrenman yapıyorduk. Bugün Diallo da aramıza katıldı. Genç bir oyuncu ve 3. bir kaleciyi takıma çağırdık. Böylelikle antrenmanlarda çift kale maç yapabileceğiz" dedi.

Kurtar, Gaziantepspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Futbolcularımızla birlikte ligde kalmak için sonuna kadar savaşacağız. Ligde kalacağımıza inanıyoruz. Gaziantepspor'u yenmek adına taktiksel çalışmalar yapıyoruz. Gaziantepspor çok güçlü ve kaliteli bir ekip. Ligde bulundukları konumu hak etmiyorlar. Bizim için bundan sonra rakibin Galatasaray veya Beşiktaş olması fark etmiyor. Şu an küme düşme hattındayız. Her maça kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.