Bayern Münih sahasında Manchester United'ı ağırlıyor

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçları bugün başlıyor. Saat 21.45'te Alman ekibi Bayern Münih sahasında İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaşacak. Bayern Münih 1999 yılındaki finalin rövanşını almak istiyor.

Şampiyonlar Ligi’nin bu akşamki Bayern Münih – Manchester United karşılaşması nefesleri kesecek. İki takım daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Bayern Münih bu karşılaşmaların 2’sini kazanırken İngiliz ekibi sadece 1 maç kazanabildi. Diğer 4 karşılaşmada ise takımlar sahadan beraberlikle ayrıldı.

MANCHESTER REKORUNU GELİŞTİRİYOR

Manchester United bu akşam Şampiyonlar Ligi’ndeki 162. maçına çıkarak kendine ait olan rekoru geliştirmiş olacak.

Manchester United Teknik Direktörü Sir Alex Ferguson da bu akşam, kariyerindeki 162. Şampiyonlar Ligi maçına çıkarak kırılması zor bir rekora imza atacak.

ROBBEN BİLMECESİ


Bayern Münih’te Arjen Robben’in bu akşamki mücadelede forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmadı. Bayern Münih Manchester United karşısına, cezalı olan orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger'den yoksun çıkacak.

Alman ekibin savunmasında yer alan Philipp Lahm, oynamaması halinde Robben'in takım için büyük bir kayıp olacağını söylerken, teknik direktör Louis van Gaal, bu akşam kendilerini çok zor bir mücadelenin beklediğini belirtti.

MANCHESTER UNİTED TAM KADRO

Manchester United'ın ise maça tam kadro çıkması bekleniyor. Cumartesi günü Bolton'a karşı oynanan lig maçında, ayağında ezik olan Wayne Rooney ile sırt ağrısı çeken savunma oyuncusu Rio Ferdinand dinlendirilmişti. Her iki futbolcu da bugünkü maçta görev alacak.

Alex Ferguson'un, form durumundan memnun olduğu Bulgar golcu Dimitar Berbatov'a da bugünkü maçta görev verebileceği belirtiliyor.

MAÇ KADROLARI:


BAYERN MÜNİH

Hans
Joerg Butt
Daniel van Buyten
Martin Demichelis
Philipp Lahm
Holger Badstuber
Franck Ribery
Mark van Bommel
Thomas Mueller
Danijel Pranjic
Miroslav Klose
Ivica Olic

MANCHESTER UNİTED

Edwin van der Sar
Gary Neville
Rio Ferdinand
Nemanja Vidic
Patrice Evra
Nani
Darren Fletcher
Paul Scholes
Park Ji-Sung
Wayne Rooney
Antonio Valencia

Bu karşılaşmanın rövanşı 7 Nisan’da İngiltere’de oynanacak. Manchester United – Bayern Münih eşleşmesinin galibi yarı finalde Lyon – Bordeaux eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.