Abdullah Avcı yeniden gündemde

Galatasaray yöneticileri arasında sezon sonunda Abdullah Avcı'nın takımın başına gelmesi konuşulduğu iddia edildi.

'Sezon sonunda Abdullah Avcı takımın başına gelsin” baskısı şimdiden başladı.

G.SARAY’DA kötü geçen son 10 günün ardından Abdullah Avcı sesleri yeniden duyulmaya başlandı. Adnan Polat, Canaydın’ın üzüntüsünün ardından seçim zaferi ile biraz tebessüm etmişti ki, F.Bahçe’ye yenilince tadı tuzu kaçtı. Derbi yenilgisinden Rijkaard’ı sorumlu tutan ve “Takımın başında Türk hoca olsa bundan kötü olmazdı. Sezon sonu Abdullah Avcı gelsin” diyen yönetime yakın çevreler şimdiden genç hoca için kulis yapmaya başladılar.

SARI-KIRMIZILI camiada Rijkaard ve ekibinin 5 milyon Euro’luk maliyetinin yanı sıra kaybedilen son 3 maçtaki kadro tercihleri de tartışılmaya başlandı. Başkan yardımcısı Ali Haşhaş da konuyla ilgili olarak şunları ifade ettiler ;

‘İYİ DÜŞÜNSÜNLER’

“ZOR günlerde transfer için para bulduk. Ama karşılığını alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Şimdi Haldun ve diğer arkadaşlarımız daha iyi düşünecekler. Bu transferler bize uydu mu? Elano’ya verdiğimiz paraya bak. Tek maçı kurtarmadı. Alex’e bak neler yaptı? Santos maç boyu ne yaptı? İlk toplantıda bunları tartışmamız gerek. Rijkaard, sakat Arda’yı niye oynattı? Baros girerse, Jo Alves sahada kalsa ikisi birarada ne yapacak bir görelim. Sonra 3. değişikliği niye yapmayız?”