Tff 2. Lig Malatyaspor'da neşeli günler yaşanıyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, Tarsus İdmanyurduspor maçında alınan 1 puanın sevinci yaşanırken, antrenmanda futbolcuların keyifli oldukları gözlendi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri ' nde , teknik sorumlu Hasan Koç ; yö ; netiminde ç ; alışan Sarı-kırmızılı takımda hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Yoldaş ve Mustafa Aslan doktor kontrolü ; nde dü ; z koşu yaptı . Dü ; z koşunun ardından bu iki futbolcu salonda ç ; alışmalarını sü ; rdü ; rdü ; . Mehmet Yoldaş ve Mustafa Aslan ' ın Mardinspor maç ; ına yetiştirileceği kaydedildi . Tarsus İdmanyurduspor maç ; ında gö ; rdü ; ğü ; sarı kart ile cezalı duruma dü ; şen Mert Gü ; neş ' in forma giyemeyeceği de bildirildi . Kırmızı kart cezası sona eren Uğur Gö ; lgeli ise teknik sorumlu Hasan Koç ; ' un gö ; rev vermesi halinde Mardinspor karşılaşmasında forma giyebilecek .

Ö ; te yandan ç ; alışmalar hakkında basın mensuplarına bilgiler veren teknik sorumlu Hasan Koç ; , antrenmanların keyifli bir ortamda devam ettiğini kaydederek , ' Tabi oynanan oyun ve alınan puanlarla birlikte genç ; futbolcuların keyifleri de yerine geldi . Bu ç ; alışmalara da iyi bir şekilde yansıyor . Tabi alınan puanlar takımın performansını pozitif yö ; nde etkiliyor . Bundan sonraki sü ; reç ; te genç ; futbolcuların performanslarının daha iyi olacağına inanıyorum ' dedi .