Kobe Bryant Los Angeles Lakers'ı sırtladı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 4 karşılaşmayla devam edildi

  Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi ' nde ( NBA ) sezona TSİ sabaha karşı oynanan 4 karşılaşmayla devam edildi . Gecenin en etkili performansı Oklahoma City ' li Kevin Durant ' tan gelirken , deplasmanda gü ; len tek takım , Detroit ' i yenen Boston Celtics oldu .

Indiana : 99 - LA Lakers : 122

Staples Center ' da Indiana Pacers ' ı ağırlayan Los Angeles Lakers rakibini 122-99 gibi farklı bir skorla devirdi ve ü ; st ü ; ste 3 . galibiyetini elde etti .

18 bin 997 biletli seyircinin izlediği maç ; ta Indiana Pacers ' ı ağırlayan Los Angeles Lakers rakibini 23 sayı farkla yenerek bu sezonki 46 . galibiyetine imza attı . Son şampiyon Lakers ayrıca Indiana karşısında Staples Center ' da oynadığı maç ; larda ise durumu 14-0 yaptı . Pacers , Lakers karşısında deplasmanda son galibiyetini 14 Şubat 1999 ' da almıştı .

Ö ; zellikle maç ; ın 3 . ç ; eyreğinde etkili bir oyun ortaya koyan Lakers ' ta yıldız basketbolcu Kobe Bryant attığı 24 sayıyla hem takımının hem de maç ; ın en skorer ismi oldu . 5/14 genel şut ortalaması ile oynayan Kobe , serbest atışlardaki 14/15 ' lik isabet oranı ile dikkat ç ; ekti . Jordan Farmar ' ın 19 ve Andrew Bynum ' un 16 sayı attığı Lakers ' ta İspanyol oyuncu Pau Gasol ise 14 sayı , 16 ribauntluk başarımıyla ' double-double ' yaptı .

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve bu sezonki 40 . mağlubiyetini alan Indiana Pacers ' ta Troy Murphy , 17 sayı , 13 ribauntluk oyunuyla takımının en etkili ismi olurken , Dahntay Jones 16 ve Josh McRoberts 15 sayıyla karşılaşmayı tamamladılar .

Golden State : 106 - Miami : 110

Amerikan Airlines Arena ' da Golden State Warriors ' u konuk eden Miami Heat , rakibini yıldız basketbolcusu Dwyane Wade ' in etkili oyunuyla 110-106 yendi .

Miami Heat , bu sezonki 30 . galibiyetini Golden State karşısında aldı ve Doğu Konferansı play-off ' ları 8 . sırası iç ; in mü ; cadelesini sü ; rdü ; rdü ; . Golden State karşısında alınan galibiyette başrol ise yıldız oyuncu Dwyane Wade ' e aitti . Wade karşılaşmayı 35 sayı , 6 ribaunt , 12 asistle tamamladı . Quentin Richardson ve Michael Beasley ' nin 15 ' er sayıyla skora katkı sağladığı Miami ' de Jermaine O ' Neal da 14 sayı , 12 ribauntla ' double-double ' yaparak maç ; ı tamamladı .

Geceyi mağlubiyetle kapatan ve bu sezonki 42 . yenilgisini alan Golden State ise deplasmanda 4/24 oldu . Warriors bu istatistiğiyle NBA ' in en kö ; tü ; ikinci deplasman takımı hü ; viyetinde bulunuyor . Ligde bu alanda lider takım ise 3 galibiyet 27 yenilgi ile New Jersey Nets .

Golden State ' de Anthony Morrow 24 sayı , Stephen Curry 18 sayı , 8 asist , C . J . Watson 20 sayı , 6 top ç ; alma ve Anthony Tolliver 10 sayı , 8 ribauntla maç ; ı tamamladılar .

Boston : 105 - Detroit : 100

NBA ' de gecenin tek deplasman galibiyetini alan takımı Boston Celtics oldu . Celtics , Detroit Pistons ' ı 105-100 mağlup etti .

Palace of Auburn Hills ' te 18 bine yakın basketbolseverin izlediği karşılaşmada Detroit Pistons ' ın konuğu olan Boston Celtics rakibini Nate Robinson ' ın 4 . ç ; eyrekteki etkili oyunuyla devirdi . 15 dakikada 14 sayı atan Robinson son periyotta ü ; ç ; adet 3 sayılık basketi sayıya ç ; evirdi ve takımının galibiyetinde başrol oynadı . Bu sezonki 37 . galibiyetini alan Boston ' da Ray Allen attığı 18 sayıyla takımının en skorer ismi olurken , Rajon Rondo 15 sayı , 11 asist , Kevin Garnett 14 sayı , 9 ribaunt , Glen Davis 12 sayı ve Rasheed Wallece ise 10 sayı , 6 ribauntla maç ; ı tamamladılar .

Ü ; st ü ; ste 4 . maç ; ından da mağlubiyetle ayrılan ve bu sezonki 39 . yenilgisini alan Detroit Pistons ' ta ise Jonas Jerebko attığı 16 sayı ve topladığı 10 ribauntla ' double-double ' yaparak takımının en etkili ismi olurken , Tayshaun Prince ve Richard Hamilton 15 ' er sayıyla maç ; ı tamamladılar .

Sacramento : 107 - Oklahoma City : 113

Ford Center ' da 17 bin 677 biletli seyircinin izlediği maç ; ta Sacramento Kings ' i ağırlayan Oklahoma City rakibi 113-107 mağlup etti .

Oklahoma City Thunder bu sezonki 36 . galibiyetini Sacramento Kings karşısında aldı . Thunder ' da 39 sayı , 10 ribaunt , 2 asistle oynayan Kevin Durant geceye damgasını vurdu . Durant bu sezon 34 . kez bir maç ; ta en az 30 sayı atarak kalitesini konuşturdu . Kevin Durant ayrıca Sacramento karşısında 10 da ribaunt toplayarak ' double-double ' yaptı . Sacramento karşısında gecenin en iyi oyunlarından birisine imza atan bir başka Oklahoma City ' li oyuncu ise 30 sayıyla maç ; ı tamamlayan Russel Westbrook oldu . Westbrook 13 de asist yaparak ' double-double ' yaptı . Thunder ' da Jeff Green 15 , Nenad Krstic de 14 sayıyla takımları adına skora katkı sağladılar . Oklahoma City ü ; st ü ; ste 3 . galibiyetini alırken ligde oynadığı son 14 maç ; ta ise 12 . galibiyetini elde etti .
Geceyi mağlubiyetle kapatan Sacramento Kings ' te ise Tyreke Evans attığı 27 sayıyla takımının en skorer ismi olurken , Carl Landry 17 , Beno Udrih ise 13 sayıyla maç ; ı tamamladılar .