Güneş'ten sonra kale kapandı

Şenol Güneş'in gelmesinden sonra Trabzonspor kalesini gole kapattı.

  Hugo Broos dö ; neminde 12 maç ; ta 19 gol yiyerek 1 . 58 ortalamayla oynayan bordo-mavili takım , Şenol Gü ; neş ' in gelmesinden sonra ise 15 karşılaşmada sadece 9 gol yedi ve 0 . 6 ortalama tutturdu

Ne de olsa kaleci . . . Trabzonspor efsanesi Şenol Gü ; neş ' in takımın başına geç ; mesinden sonra kalesini rakiplerine kapattı . Bordo-mavili takım , Teknik Direktö ; r Gü ; neş ' in gö ; rev yaptığı sü ; rede , lig ve Ziraat Tü ; rkiye Kupası ' nda oynadığı 15 resmi karşılaşmada sadece 9 yedi . Karadeniz ekibi bu karşılaşmaların sadece 2 ' sinde yenildi .

ONUR , SYLVA ' NIN Ö ; NÜ ; NDE

15 maç ; ın 7 ' sinde hiç ; gol yemeyip 0 . 6 gol ortalaması tutturan Trabzon ' un hocası Şenol Gü ; neş , tü ; m oyuncularının performansından genel olarak memnun olduğunu sö ; yledi . Gü ; neş , &ldquo ; Song , Giray ve Egemen ' den ç ; ok memnunum . Kalede ise Tony Sylva ' nın oynama şansı az . Şu anda Onur bir adım ö ; nde&rdquo ; şeklinde konuştu .

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Ligde şampiyonluk şanslarının az olduğunu hatırlatan Bordo-Mavililer ' in hocası , &ldquo ; Son ü ; ç ; haftada hiç ; hesapta olmayan puanlar kaybettik . Bu yü ; zden ö ; nü ; mü ; zdeki rakiplerimizi yakalamak ç ; ok . Ancak biz yine de kalan maç ; larımızda en iyi mü ; cadeleyi ortaya koyup , en iyi sonuç ; ları almaya ç ; alışacağız . Bakalım nereye varacağız&rdquo ; diye konuştu .