Fransa ile İspanya karşılaşıyor

2010 Afrika Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde bugün Fransa ile İspanya karşı karşıya gelecek.

  Stade de France ' da TSI 22 : 00 ' de başlayacak maç ; ı İskoç ; yalı hakem Craig Alexander Thomson yö ; netecek .

Fransa-İspanya arasındaki mü ; sabakayı TV8 canlı olarak yayınlayacak .

Hazırlık maç ; ları arasında en ciddi olanlarından birisi Fransa ile İspanya arasında geç ; ecek . Fransa futbol anlamında ç ; ok iyi gö ; zü ; kmese de , adını 2010 Dü ; nya Kupası ' na yazdıran takımlar arasında . Yaratıcı oyuncu sıkıntısı yaşayan Horozlar ' da , Ribery , Henry ve Anelka karşılaşmaların sonucunu tayin eden isimler oluyor .

Yeni jenerasyonuyla gelecek vaat edemeyen Fransa , genç ; yetenekleriyle mü ; thiş bir ç ; ıkış iç ; erisindeki İspanya karşısında zor bir mü ; cadele verecek .

Panathinaikos ile iyi bir grafik ç ; izen Djibril Cisse kadroya dahil edilse de ilk 11 ' de Anelka ' nın oynaması bekleniyor .

Fransa ' ya karşı ö ; nemli bir hazırlık maç ; ı yapacak olan İspanya , yü ; kselen formunu sü ; rdü ; rü ; yor . Grup elemelerinde tü ; m mü ; sabakalarını kazanarak Dü ; nya Kupası ' na erken vize alan sarı kırmızılı takım , Barcelona merkezli oyuncular ile Stade de France ' da ö ; nemli bir sınava ç ; ıkacak .

İspanya ' da sakatlığı geç ; en ve hafta sonu Blackburn maç ; ıyla sahalara dö ; nen Fernando Torres ' in Benitez ' in uyarısına rağmen oynamak istediği belirtildi . Del Bosque ' nin ise forvette Valencia ' nın yıldızı David Villa ' ya forma vermesi bekleniyor .

MUHTEMEL 11 ' LER


FRANSA
Lloris
Sagna
Ciani
Escude
Evra
Toulalan
Lassana Diarra
Ribery
Gourcuff
Henry
Anelka

İSPANYA
Casillas
Arbeloa
Pique
Puyol
Sergio Ramos
Busquets
Xabi Alonso
Xavi
Iniesta
Silva
David Villa