Emırates Stadyumu Yeniden Kıpkırmızı

Emirates Stadyumu'nda oynanan Brezilya-İrlanda dostluk maçında, iki takım da Afrika'da HIV/AIDS ile mücadele için finansman sağlayan (NIKE)RED 'Lace Up

  Emirates Stadyumu ' nda oynanan Brezilya-İrlanda dostluk maç ; ında , iki takım da Afrika ' da HIV/AIDS ile mü ; cadele iç ; in finansman sağlayan ( NIKE ) RED ' Lace Up . Save Lives ' * ortaklığına destek vermek amacıyla kırmızıya boyandı .

Maç ; ta , ortaklığı vurgulamak amacıyla kalelerde kırmızı file ve ö ; zel bir Nike ( RED ) top kullanıldı . Her iki takımın oyuncuları kramponlarına Nike ( RED ) bağcık taktı ve Brezilya takımının oyuncuları , bağlılıklarını gö ; stermek iç ; in Nike ( RED ) eşofman ü ; stleriyle sahaya ç ; ıktı .

Sahanın ç ; evresindeki tü ; m dijital panolar ve stadyumdaki dev ekran TV ' lerin tü ; mü ; nde tü ; keticileri Nike ( RED ) ü ; rü ; nlerini satın alarak ' Lace Up . Save Lives ' kampanyasına katılmaya davet eden ' Lace Up . Save Lives ' mesajı gö ; rü ; ntü ; lendi . Satıştan elde edilen gelirin yü ; zde yü ; zü ; , HIV virü ; sü ; taşıyan kişilere ilaç ; sağlayan AIDS programlarını finanse eden Global Fon ile HIV/AIDS ' in ö ; nlenmesi konusunda eğitim sağlayan ve bilinci artıran futbol merkezli topluluk inisiyatiflerine eşit olarak aktarılmaktadır .

NIKE , Inc . Yö ; netim Kurulu Başkanı ve CEO ' su Mark Parker , konuyla ilgili olarak , ' Nike daha ö ; nce de spor vasıtasıyla kü ; resel davaları gü ; ndeme getirmiştir . Futbolun gü ; cü ; ve cazibesi sayesinde bu kampanya yalnızca HIV/AIDS ' e kü ; resel ö ; lç ; ekte dikkat ç ; ekmekle kalmıyor , ayrıca ç ; ok fazla ihtiyaç ; duyulan finansmanın da sağlanması iç ; in harika bir yö ; ntem sağlıyor ' dedi .

Dü ; nya AIDS Gü ; nü ; arifesinde , 30 Kasım 2009 tarihinde Didier Drogba ( Chelsea ) , Joe Cole ( Chelsea ) , Andrey Arshavin ( Arsenal ) , Denilson ( Arsenal ) , Marco Materazzi ( Inter Milan ) , Lucas Neill ( Galatasaray ) , Clint Dempsey ( Fulham ) ve Seol Ki-Hyeon ( Fulham ) , U2 solisti Bono ve Mark Parker ile Londra ' daki Niketown ' da bir araya gelerek ortaklığı duyurmuştu .

Nike ( RED ) Limited Edition Ascente Toplar ve 2010 Nike ( RED ) Limited Edition Brasil N98 Eşofman Ü ; stleri , 3 Mart tarihi itibariyle dü ; nyanın her yerinde satışa sunuldu .
2 Mart tarihinde oynanan maç ; , inisiyatifi desteklemek ü ; zere dü ; zenlenen ( RED ) temalı federasyon maç ; ları serisinin ilkiydi .

Sonraki maç ; lar da benzer ( RED ) unsurları iç ; erecek :
3 Mart : Hollanda-ABD
3 Mart : Portekiz-Ç ; in
3 Mart : Belç ; ika-Hırvatistan
6 Mart : Kaiser Chiefs-FSS
6 Mart : Sundowns-Golden Arrows
6 Mart : Werder-Stuttgart
13 Mart : Hertha-FC Nü ; rnberg
24 Mart : Basel-Zurich
20 Mart : Austria Wien-Salzburg
20 Mart : PSV-Twente
20 Mart : TRABZONSPOR-GALATASARAY