Aguero: Geleceğime Maradona karışamaz

Atletico Madrid forması giyen Arjantinli golcü Sergio Aguero çarpıcı açıklamalarda bulundu.

  Arjantin Milli Takımının hocası ve aynı zamanda kayınpderi olan Diego Maradona ' nın kendisinin geleceğin hakkında karar vermeyeceğini sö ; yleyen Sergio Aguero , Atletico Madrid ' de mutlu olduğunu belirtti .

Canchallena ' ya aç ; ıklamalarda bulunan Aguero , kendisine ö ; nerilerde bulunan Maradona ' nın kendsinin geleceği ile ilgili karar vermeyeceğini , şuanki kulü ; bü ; nde mutlu olduğunu ve geleceği ile ilgili kararları kendisinin vereceğini sö ; yledi .

Aguero yaptığı aç ; ıklamada , ' Hayatımda kimle ve ne yapmak istediğime karar verecek tek insanım . Şuan tek yapmak istediğim , sezonu gü ; zel bir şekilde bitirmek ' ifadelerini kullandı .

Maradona ile akraba ilişkisinin olmasına rağmen Agurero ' nun Arjantin Milli takımına seç ; ilmesi kesin olmazken , Aguero Atletico Madrid ' teki iyi performansının kendisini milli takıma seç ; tirmesini ü ; mit ediyor . Aguero sö ; zlerini Arjantin Milli takımı hakkında yaptığı aç ; ıklamalarla şu şekilde sonlandırdı :

' Arjantin ' in iyi atak oyuncuları var . Ben en iyi performansımı sergilemeliyim . Daha sonra hocamız oynayıp oynamayacağıma karar verecek . '