Volkan'dan bu hareketin açıklaması geldi

Galatasaray derbisinde maçın sonlarına doğru yaptığı hareketin yanlış anlaşıldığını belirten Volkan Demirel özür diledi.

  Fenerbahç ; e ' nin genç ; kalecisi galibiyetiyle şampiyonluk iç ; in bü ; yü ; k avantaj yakaladıklarını belirterek , &ldquo ; Galibiyet bizim iç ; in ekstra bir gü ; ç ; oldu . Şimdi yere daha sağlam basıyoruz ve hedefimize daha emin adımlarla yü ; rü ; yoruz&rdquo ; dedi .

Volkan , Galatasaray maç ; ının sonlarına doğru yaptığı hareketin yanlış anlaşılmasından ü ; zü ; ntü ; duyduğunu dile getirdi ve şunları kaydetti :

&ldquo ; Maç ; ın son anlarında , bir pozisyonda topu sırtımı dö ; nerek kontrol etmiştim . Bu olay yanlış anlaşıldı ve benim bu hareketi rakiple alay etmek iç ; in yaptığım şeklinde yorumlar yapıldı . Bizim ü ; lkemizde bu tarz şeyler biraz abartılıyor . Hiç ; bir şekilde iç ; imden kö ; tü ; bir niyet geç ; irerek o hareketi yapmamıştım , ama yanlış anlaşılmaya sebep olduğum iç ; in ö ; zü ; r diliyorum .

Tü ; m futbol camiasının şunu bilmesini istiyorum ki hiç ; bir şekilde iç ; imden kö ; tü ; bir niyet geç ; memişti ve rakibimizle alay etmek gibi bir niyetim yoktu . Zaten maç ; ta ç ; ok gü ; zel bir ortam vardı . Galatasaray seyircisine de teşekkü ; r etmek lazım . Biz sahaya ç ; ıktığımızda bizi alkışladılar . Kendilerine yakışanı yaptılar . Bence Tü ; rk futbolu bu gü ; zelliklerle dolu olmalı . Futbol bir şov oyunudur . Ben de o an şova yö ; nelik bir hareket sergilemek istedim . O an iç ; imden gelen basit bir hareketti . Kö ; tü ; ye ç ; ekilmesini hiç ; bir şekilde istemedim . Yanlış anlaşıldıysam tekrar tekrar ö ; zü ; r dilerim . &rdquo ;

Kayserispor ile yapacakları karşılaşmaya da değinen Volkan , Galatasaray maç ; ının anlamlı olması iç ; in Kayserispor ' u da yenmeleri gerektiğini vurguladı .

Taraftarın da şampiyonluk havasına girdiğini , bu maç ; ı tamamen dolu tribü ; nler ö ; nü ; nde oynamayı umduklarını ifade eden Volkan Demirel , &ldquo ; Belki zaman zaman onları ç ; ok ü ; zdü ; k , zaman zaman oynadığımız futbol onları memnun etmedi ama artık taraftarlarımızla bir bü ; tü ; n olduk , şampiyonluğa yü ; rü ; yeceğiz . Bu saatten sonra gü ; zel futboldan ziyade sonucu ve kazanmayı dü ; şü ; nmeliyiz . Tamamen skora endeksli haftalara girdik . Hataların en az olması gereken kritik bir dö ; nemdeyiz . Hep beraber taraftarlarımızın da desteğiyle Kayseri karşısına ç ; ıkacağız ve yolumuza beraberce devam edeceğiz&rdquo ; dedi .