Süper lig'de kalan maçlar

Süper lig'de şampiyonluk yarışında olan takımların kalan maçları ve analizleri.

  İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor ö ; nü ; nde aldığı şok mağlubiyete rağmen rakiplerinin bir adım ö ; nü ; nde bulunan Bursaspor ' un kalan 7 haftada sadece 2 deplasman maç ; ı bulunurken , Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahç ; e daha zorlu bir fikstü ; re sahip .

Turkcell Sü ; per Lig ' de şampiyonluk yarışı nefes kesmeye devam ediyor . Galatasaray , Beşiktaş ve Fenerbahç ; e ' nin bir adım ö ; nü ; nde bulunan Bursaspor , İstanbul Bü ; yü ; kşehir Belediyespor ö ; nü ; nde aldığı şok mağlubiyete rağmen rakiplerinin bir adım ö ; nü ; nde bulunuyor . Kalan 7 haftada sadece 2 deplasman maç ; ı bulunan Yeşil Beyazlılar , 4 karşılaşmayı kendi sahasında oynayacak . 33 . haftada hü ; kmen kazanacağı Ankaraspor karşılaşması da bulunan Timsah ilk olarak hafta sonunda sahasında Antalyaspor ' u ağırlayacak .

ANKARASPOR AVANTAJI
Daha sonra deplasmanda Genç ; lerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor , Gaziantepspor ' u ağırladıktan sonra 30 . haftada ise zirvedeki rakiplerinden Galatasaray ' la Ali Sami Yen Stadı ' nda kozlarını paylaşacak . Deplasman defterini bu maç ; la kapayacak olan Ertuğrul Sağlam ' ın ö ; ğrencileri 31 . haftada Kayserispor ' u misafir ettikten sonra Ankaraspor karşısında kazanacağı 3 puanın ardından Beşiktaş maç ; ıyla sezonu tamamlayacak .

KARTAL ' IN İŞİ ZOR
Timsah ' ın zirvedeki rakiplerinden Galatasaray ' ın ise ö ; nü ; ndeki 3 maç ; dü ; şmeme mü ; cadelesi veren takımlarla . Sırasıyla Sivasspor , Diyarbakırspor ve Manisaspor ' la karşılaşacak olan Sarı Kırmızılı takım daha sonra Bursaspor ' u ağırlayacak . Eskişehirspor galibiyetiyle bü ; yü ; k moral kazanan Beşiktaş ' ın fikstü ; rü ; ise bir hayli zorlu . Bu sü ; reç ; te gerek şampiyonluk , gerekse dü ; şmeme mü ; cadelesi veren takımlarla oynayacak olan Siyah Beyazlılar , 30 . haftada Fenerbahç ; e ile Şü ; krü ; Şaraç ; oğlu Stadı ' nda karşılaşacak .

FENER İSTANBUL BAĞIMLISI
Bursaspor ' un ardından ikinci bir fikstü ; r avantajına sahip olan takım ise Fenerbahç ; e . Sarı Lacivertli ekip kalan 7 haftada İstanbul dışında sadece 1 maç ; oynayacak . 33 . haftada Ankaragü ; cü ; ' nü ; n konuğu olacak olan Fenerbahç ; e ' nin tıpkı Bursaspor gibi Ankaraspor avantajı da bulunuyor . Bu amansız yarıştan kimin galip ç ; ıkacağı futbolseverler tarafından merakla beklenirken , Bursaspor ' un ö ; zellikle ö ; nü ; ndeki 3 haftayı kayıpsız geç ; ip Ali Sami Yen ' e puan farkıyla ç ; ıkması camianın en bü ; yü ; k temennisi .

BURSASPOR ' UN KALAN MAÇ ; LARI
28 . HAFTA : Bursaspor-Antalyaspor
29 . HAFTA : G . Birliği-Bursaspor
30 . HAFTA : Bursaspor-G . Antepspor
31 . HAFTA : G . Saray-Bursaspor
32 . HAFTA : Bursaspor-Kayserispor
33 . HAFTA : Ankaraspor-Bursaspor
34 . HAFTA : Bursaspor-Beşiktaş

FENERBAHÇ ; E ' NİN KALAN MAÇ ; LARI
28 . HAFTA : Fenerbahç ; e-Kayseri
29 . HAFTA : Ankaraspor-F . Bahç ; e
30 . HAFTA : Fenerbahç ; e-Beşiktaş
31 . HAFTA : Kasımpaşa-Fenerbahç ; e
32 . HAFTA : Fenerbahç ; e-Eskişehir
33 . HAFTA : Ankaragü ; cü ; -F . Bahç ; e
34 . HAFTA : Fenerbahç ; e-Trabzon

BEŞİKTAŞ ' IN KALAN MAÇ ; LARI
28 . HAFTA : Ankaragü ; cü ; -Beşiktaş
29 . HAFTA : Beşiktaş-Trabzon
30 . HAFTA : F . Bahç ; e-Beşiktaş
31 . HAFTA : Beşiktaş-Sivas
32 . HAFTA : Diyarbakır-Beşiktaş
33 . HAFTA : Beşiktaş-Manisa
34 . HAFTA : Bursaspor-Beşiktaş

GALATASARAY ' IN KALAN MAÇ ; LARI
28 . HAFTA Sivasspor-G . Saray
29 . HAFTA G . Saray-Diyarbakır
30 . HAFTA Manisaspor-G . Saray
31 . HAFTA G . Saray-Bursaspor
32 . HAFTA İst . Bld-G . Saray
33 . HAFTA G . Saray-Antalyaspor
34 . HAFTA Genç ; lerbirliği-G . Saray