Servet'e konuşma yasağı gelmeli

Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard, oyuncusunun 'iyi oynamadık' açıklamasını doğru bulmadığını ve kendisine bakmasını ifade etti.

  Galatasaray Hollandalı Teknik Direktö ; rü ; Rijkaard , derbi yenilgisi iç ; in tek suç ; lunun kaleci Leo Franco olarak gö ; sterilmesine karşı ç ; ıkarken , Servet ' in ' Mü ; cadele etmedik ' sö ; zlerine tepki gö ; sterdi , Arda ' yı oynatmasında hata yaptığını dile getirdi . ' Mağlubiyetten sonra en kolay şey suç ; lu bulmaktır ' diyen Rijkaard , ' Ama biz bö ; yle yapmayacağız . Takım olarak kaybettik . Bu yenilgiyi Leo Franco ' ya yıkmak doğru olmaz . Kalecilik ç ; ok zor bir iş ' ifadesini verdi ve şö ; yle devam etti : ' Ben takımımın iyi mü ; cadele ettiğini dü ; şü ; nü ; yorum . Ciddi pozisyonlar bulduk . Birini gol yapsak , bunları konuşuyor olmazdık . Takımımda konsantrasyon eksiği olduğunu dü ; şü ; nmü ; yorum . ' dedi .

SERVET ' E BÜ ; YÜ ; K TEPKİ BÜ ; YÜ ; YOR
Basın mensuplarının , Servet ' in ' Yeterince iyi mü ; cadele etmedik . Daha istekli oynayabilirdik ' sö ; zlerini hatırlatması ü ; zerine Rijkaard , ' Derbi sonrası bir futbolcumuzun bö ; yle aç ; ıklama yapması doğru değil . O zaman kendisine de bakmalı . Sahada farklı şekillerde mü ; cadele edebilirsiniz . Yü ; reğinizle oynayıp , ç ; ok ç ; alışıp , ç ; ok koşabilirsiniz . İkincisi ise biraz beyninizi kullanıp , kalitenizi gö ; sterebilirsiniz . Sakinliğinizi korumanız , oyunu aç ; manız gerekir ' dedi . F . Bahç ; e ' nin golü ; nden sonra bazı oyuncularının demoralize olduğunuı belirten Rijkaard , ' Uzun toplarla oynamaya ç ; alıştık . Rakip savunma da bize şans vermedi . Sakin kalıp , topu ayağımızda tutmamız gerekirdi . Bu yenilgiyle şampiyonluk yarışında işimiz oldukç ; a zorlaştı ' diye konuştu . Arda ' nın durumuna da değinen Rijkaard , ' Arda ' nın sakatlığı iç ; in sağlık ekibi ç ; ok ç ; alıştı . Ama bence hazır değildi . Maç ; iç ; indeki performansına bakarak , doğru bir değişiklik olmadığını gö ; rü ; yorum . Arda bir hayal kırıklığıydı ' şeklinde ifade etti .