'Renklere aşığız, sizlere değil'

Sarı lacivertli taraftarlar Futbolcuları Samandıra Tesislerinde "Şampiyon" tezahüratlarıyla karşılarken, Sarı Kırmızılılar'ın Florya Metin Oktay Tesisleri ise öfkeli taraftarlar futbolcuları adeta yerden yere vurdular.

  Galatasaray ' ın Florya Metin Oktay Tesisleri ise ö ; lü ; evi gibiydi . Sayıları 500 ' ü ; aşan sarı-kırmızılı taraftar topluluğu , ' Renklere aşığız , sizlere değil ' , ' Arda , Sinem Kobal ' a sinema kapat ' diye bağırarak futbolcuları protesto etti .

Yanlış kadro ve taktik yü ; zü ; nden bugü ; ne kadar hiç ; bir kritik maç ; ı kazanamayan Rijkaard ' ı yuhalayan taraftarlar ligde ve Avrupa Kupası ' nda yediği gollerle saç ; baş yolduran Leo Franco ' ya ingilizce olarak ağır laflar ederek bü ; yü ; k tepki ve formsuzluğu lig başından beri sü ; ren Mehmet Topal , Elano ve Servet de nasibini aldı .

Tesislerin karşısında bulunan reklam panolarındaki Lugano ve Jo ' nun resimlerini yırtan ö ; fkeli taraftarlar Florya ' da tur atan F . Bahç ; elilerin araç ; larını tekmeleyip taş yağmuruna tuttular . Taşkınlık yapan 2 taraftarı polis gö ; zaltına aldı .