Leo soyunma odasında ağladı

Galatasaray'ın Arjantinli kalecisi Leo Franco'nın yediği gol nedeniyle ıslıklandığı Fenerbahçe derbisinden sonra soyunma odasında gözlerinin dolduğu belirtildi. Leo Franco'yu başta kaptan Arda olmak üzere takım arkadaşlarınınm teselli etmeye çalıştığı öğ

  Kaptan Arda Franco ' ya ' ' Bu statta Galatasaray iç ; in hem de ç ; ok ö ; nemli işler yapmış futbolcuların zaman zaman ıslıklandığına , yuhlandığına ben şahit oldum . Geç ; miş yıllarda bana da tepki gö ; sterdikleri maç ; lar oldu . Ne kadar ü ; zü ; ldü ; ğü ; nü ; anlıyorum . Bir futbolcu iç ; in kendi taraftarı tarafından protesto edilmekten daha kö ; tü ; hiç ; birşey olamaz biliyorum . Ama bunu unutmalı ve yoluna devam etmelisin . Profesyonel bir futbolcu olarak 90 dakika sonunda sahada yaşanan herşeyi sahadan ç ; ıkar ç ; ıkmaz unutmamız gerektiğini biliyoruz . İyi bir kalecisin herkes hata yapar . Elbette istemezdik , elbette sen herkesten fazla ü ; zü ; ldü ; n . Seyircimiz yenilginin ü ; zü ; ntü ; sü ; yle tepki gö ; sterdiler . Herşey dü ; zelecektir ' ' dediği belirtildi .

Arjantinli kalecinin , ise kaptan Arda ' ya ' ' Ö ; yle bir gol yemem bana yakışmadı . Ama ıslak zeminde top kayınca tutamadım . Maç ; ın ö ; nemini ben de biliyordum . Topu kalede gö ; rdü ; ğü ; m an aklımdan geç ; enleri anlamanız mü ; mkü ; n değil . Ama taraftarımızın bu tepkisi nedeniyle ü ; zü ; ldü ; ğü ; m kadar hayatımın hiç ; bir dö ; neminde ü ; zü ; lmedim . Hepinizden ö ; zü ; r diliyorum . Şampiyon olamazsak bu maç ; taki hatam yü ; zü ; nden olacak ' ' ifadelerini kullandığı ö ; ğrenildi .

Leo Franco ' nun bu sö ; zleri ü ; zerine teknik direktö ; r Rijkaard ' ın konuşmaya katılarak ' ' Şampiyon olamazsak diye birşeyi kimsenin aklının ucundan bile geç ; irmesini istemiyorum . 7 hafta 21 puan demek . Hepsini alıp sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız . Biz nasıl beklenmedik puanlar kaybediyorsak onlar da kaybedecektir . Tek yapmamız gereken bü ; tü ; n maç ; ları kazanmak . Gerisini de bekleyip gö ; receğiz ' ' dediği ö ; ğrenildi .

Galatasaray , Sivasspor maç ; ı hazırlıklarına da ara vermeden başladı . Fenerbahç ; e karşısında gö ; rdü ; kleri kartlarla cezal duruma dü ; şen Baros ve Caner bu hafta forma giyemeyecek .

FRANCO ANTRENMANA KATILMADI

Turkcell Sü ; per Lig ' de ezeli rakibi Fenerbahç ; e ' ye yenilerek , şampiyonluk yarışında bü ; yü ; k bir yara alan Galatasaray ,
bu hafta Sivasspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı .
Florya Metin Oktay Tesisleri ' nde , teknik direktö ; r Frank Rijkaard yö ; netiminde basına kapalı gerç ; ekleştirilen antrenmanda , Fenerbahç ; e karşılaşmasında ilk 11 ' de yer alan oyuncuların sahada ve salonda rejenerasyon
ç ; alışmalarının ardından , sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla maç ; ertesi programlarını tamamladıkları , diğer futbolcuların da ısınma hareketlerinden sonra teknik ç ; alışmalar yaptıkları bildirildi .
Belinde ağrısı olan Keita , sol uyluk ö ; n adalesinde ağrısı olan Caner , sol ayak başparmak tırnağı dü ; şen Elano ile kalç ; asındaki ağrı şikayeti devam eden Arda ' nın antrenmana katılmadığı , bu oyuncuların tedavisinin sağlık merkezinde
yapıldığı belirtildi . Sakatlığı devam eden Kewell ' ın tedavisinin sü ; rdü ; rü ; ldü ; ğü ; ifade edildi .
Fenerbahç ; e maç ; ında uzaktan yediği gol nedeniyle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini ç ; eken kaleci Leo Franco ' nun , verilen izin nedeniyle antrenmana katılmadığı aç ; ıklandı .
Yarını izinli olarak geç ; irecek Galatasaray , Sivasspor maç ; ı hazırlıklarını 31 Mart Ç ; arşamba gü ; nü ; yapacağı antrenmanla sü ; rdü ; recek .