Leo Franco Antrenmana Katılmadı

Ali Sami Yen Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek zirve mücadelesinde büyük yara alan Galatasaray, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.

  Turkcell Sü ; per Lig ' in 28 . haftasında deplasmanda kü ; mede kalma mü ; cadelesi veren Sivasspor ' la kritik bir maç ; a ç ; ıkacak olan Galatasaray , Fenerbahç ; e karşısında alınan 1-0 ' lık yenilginin moral bozukluğuyla hazırlıklarına başladı . Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman , Frank Rijkaard yö ; netiminde , saat 11 . 00 ' de , ısınma ve aç ; ma germe ç ; alışmalarıyla başladı . Fenerbahç ; e maç ; ında ilk on birde gö ; rev verilen oyuncular sahada ve salonda rejenerasyon ç ; alışmalarının ardından , sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla maç ; ertesi programlarını tamamladılar . Diğer oyuncularla ise antrenmanın ana bö ; lü ; mü ; nde teknik ç ; alışmalar yapıldı .

Belinde ağrısı olan Abdel Kader Keita , sol uyluk ö ; n adalesinde sertliği ve hafif ağrısı olan Caner Erkin , sol ayak başparmak tırnağı dü ; şen Elano Blumer ve kalç ; asındaki ağrı şikà ; ¢ ; yeti devam eden Arda Turan ' ın sağlık merkezinde tedavilerine devam edildiği bildirildi . Avustralyalı yıldız Harry Kewell ' ın ise tedavisine devam edildiği belirtildi .
Bu arada Fenerbahç ; e maç ; ında yediği hatalı golle Sarı-kırmızılı taraftarların bü ; yü ; k tepkisini ç ; eken Arjantinli kaleci Leo Franco ' nun ise izinli olarak antrenmana katılmadığı aç ; ıklandı .

Galatasaray , ç ; alışmalarını bir gü ; nlü ; k aradan sonra 31 Mart Ç ; arşamba akşamü ; stü ; saat 18 . 00 ' de basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sü ; rdü ; recek .