Konyaspor 7 Hafta Sonra Galibiyetle Tanıştı

Bank Asya 1. Lig'de Konyaspor, 7 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

  Ligin ikinci yarısında aldığı başarısız sonuçlarla 2 teknik direktörün görevine son veren Konyaspor , teknik adam Ziya Doğan ile çıktığı ilk lig maçında 7 hafta sonra galibiyetle tanıştı . Kocaelispor ' u deplasmanda 2-0 yenerek ligin 28 . haftasını 3 puanla kapatan takımda son 6 maçı kayıpsız geçerek Süper Lig ' e çıkmanın hesapları yapılıyor .
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar , kalan 6 haftada şehrin dinamiklerinin de katkısıyla ellerinden geleni yapacaklarını , sezon sonunda Süper Lig ' deki yerlerini alacaklarını söyledi . Bahattin Karapınar , yeni teknik direktör Ziya Doğan ' ın iki günlük süre içerisinde oyuncularla yaptığı görüşmelerde ortaya koyduğu psikolojik desteğin bu maçta faydasını gördüklerini kaydetti . Karapınar , " Önemli olan uzun bir süre sonra kazanmaktı . Mücadelesi bol , kazanma hırsı üst düzeyde olan bir takım gördük sahada .
Bunun karşılığında da 3 puanı aldık . Bu galibiyet bir nebze de olsa rahatlamamızı sağladı . Ziya Doğan hocamızın Konyaspor ' umuza kalan 6 maçta katkısının çok daha fazla olacağına inanıyorum . Biz 6 maçımızı da kazanmak istiyoruz . Üzerimizde bulunan rakiplerimizde kazandı . Ama muhtemelen ilk 6 takım şekillendi gibi görünüyor . Bizim tek düşüncemiz başarılı olarak Süper Lig ' deki yerimizi almak . Bunun içinde elimizden gelen bütün gayretleri gösteriyoruz . Bütün şehrin ve dinamiklerinin kalan haftalar için birlik
beraberlik içerisinde hareket ederek kenetlenmesi gerekiyor . Özellikle taraftarlarımızdan iç sahada oynayacağımız maçlarda bize olumlu yönde destek vermelerini istiyoruz . Bir kez daha söylüyorum ; Konyaspor sezon sonunda Süper Lig hedefine ulaşacak . Buna bizler inanıyoruz . Şehrinde inanmasını bekliyoruz " diye konuştu .