Kayserispor, Trabzonspor'a Yılın İlk Yenilgisini Yaşattı

Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor, sahasında Trabzonspor'u 1-0 yenerek kötü gidişatına son verirken, Bordo-mavili takıma da bu yılın ilk yenilgisini yaşattı.

  Kayserispor Teknik Direktö ; rü ; Tolunay Kafkas , maç ; ın ardından dü ; zenlediği basın toplantısında sıkıntılı dö ; nemden geç ; melerine rağmen kazanılan 3 puanın kendileri iç ; in ö ; nemli olduğunu sö ; yledi . Kafkas , ' Aslında ç ; ok sıkıntılı bir dö ; nemden geç ; iyoruz . Uzun sü ; ren sakatlığının ardından Toledo ' nun gelip kadroya girmesi takıma ivme kazandırdı . Sıkıntılarımızdan sonra kazanılan 3 puan bizim iç ; in ö ; nemliydi . Zaman zaman oyunun kontrolü ; Trabzonspor ' daydı . Hü ; cum organizasyonları adına oyunu sergileyemesek de attığımız golle 3 puanı aldık ' diye konuştu .

Uzun sü ; ren sakatlığının ardından tekrar takıma dahil olan Sarı-kırmızılı ekibin başarılı futbolcusu Toledo ise , ' Ö ; ncellikle ç ; ok zor bir maç ; tı . Takımımız oldukç ; a iyi mü ; cadele etti . Bu maç ; ı kazanmak iç ; in arkadaşlarımız son derece mü ; cadele ettiler . Uzun dö ; nem sakatlık geç ; irdim ve geri dö ; ndü ; ğü ; m iç ; in mutluyum . İnşallah galibiyet serisini sü ; rdü ; rü ; rü ; z ' ifadelerini kullandı .

Kolay bir maç ; ı kaybettikleri iç ; in ü ; zgü ; n olduklarını dile getiren Trabzonspor Teknik Direktö ; rü ; Şenol Gü ; neş de , ' Deplasmanda ağır zeminde oyuna iyi başladık . Pozisyonlar bulduk , belki daha fazla pozisyon bulabilirdik . Oyuncularıma teşekkü ; r ediyorum . Ne kadar zor gö ; rü ; nse de bu kadar kolay bir maç ; ı kaybettiğimiz iç ; in ü ; zü ; ntü ; lü ; yü ; z . Rakibe karşı ü ; stü ; nlü ; ğü ; mü ; z vardı ama skorun olumsuz olması bizi ü ; zmü ; ştü ; r ' diye konuştu .