Karşıyaka-kardemir Karabükspor Maçının Ardından

Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka, sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kaldı.

  Karşıyaka ' nın başında ilk maçına çıkan teknik direktör Erdoğan Arıca , ilk müsabakalarında iyi sonuç almayı istediklerini , ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade etti . Arıca , " İlk yarı daha üretken , pres yapan , topa sahip olan taraf Karşıyaka ' ydı . Bugün fizik gücümüzün zayıf olduğunu gördük . İkinci yarı istediklerimizi yapamadık . Kardemir Karabükspor ikinci yarıda daha çok üretken oldu . İlk yarı biz , ikinci yarı onlar etkiliydi . doğal bir sonuç , maç berabere bitti . İyi bir ekiple çalışıyorum , ama çok
mesafe kat etmemiz lazım " dedi .
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise her iki taraf için de zor bir karşılaşma oldunu belirterek , " İlk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık . İkinci 45 dakikada istediğimiz oyunu sergiledik . Ancak gol bulamadık . Deplasmandan alınan 1 puan iyidir diye düşünüyorum . Gelecek hafta sahamızda kazanıp , tur atmak istiyoruz . Karşıyaka da iddialı bir ekip , yolu açık olsun " diye konuştu .
Karşılaşmayı , Karabük Valisi Nurullah Çakır , AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal ' ın yanı sıra İzmir Vali Yardımcısı Fazlı Akgün de takip etti . Maçın ardından Karabükspor taraftarları Karşıyaka oyuncularını alkışladı .