Galatasaray Sivasspor maçı antremanına başladı

Ezeli rakibine 1-0 mağlup olan Galatasaray bugün Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı.

  Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman , Frank Rijkaard , Johan Neeskens , Nezih Ali Boloğlu , Albert Roca ve Carlos Cuadrat yö ; netiminde , ısınma ve aç ; ma germe ve kondisyon ç ; alışmlarıyla başladı .

Dü ; n akşam oynanan Fenerbahç ; e karşılaşmasında ilk 11 ' de gö ; rev verilen oyuncular sahada ve salonda rejenerasyon ç ; alışmalarının ardından , sağlık merkezinde yapılan terapi seanslarıyla maç ; ertesi programlarını tamamladılar . Diğer oyuncularla antrenmanın ana bö ; lü ; mü ; nde teknik ç ; alışmalar yapıldığı belirtildi .

Antranman soğuma ve aç ; ma germe ç ; alışmalarıyla sona erdi .

Belinde ağrısı olan Abdel Kader Keita , sol uyluk ö ; n adalesinde sertliği ve hafif ağrısı olan Caner Erkin , sol ayak başparmak tırnağı dü ; şen Elano Blumer ve kalç ; asındaki ağrı şikâ ; yeti devam eden Arda Turan ' ın sağlık merkezinde tedavi edildikleri ifade edildi .

Sakatlığı devam eden Harry Kewell ' ın tedavisine devam edildiği aç ; ıklanırken , Fenerbahç ; e maç ; ında yediği hatalı gol nedeniyle eleştiri oklarını ü ; zerine ç ; eken Leo Franco ' nun ç ; alışmaya izinli olduğu iç ; in katılmadığı da belirtildi .

Galatasaray , 5 Nisan Pazartesi gü ; nü ; deplasmanda oynayacağı Sivasspor maç ; ının ç ; alışmalarını bir gü ; nlü ; k aradan sonra 31 Mart Ç ; arşamba akşamü ; stü ; saat 18 . 00 ' de basına ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sü ; rdü ; recek .