Fenerbahçe'de Keyifler Yerinde

Derbi maçta deplasmanda Galatasaray'ı yenerek zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 28

  Derbi maçta deplasmanda Galatasaray ' ı yenerek zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe , Turkcell Süper Lig ' in 28 . haftasında , sahasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı .
Fenerbahçe , Kayserispor ' la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde , Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri ' nde yaptığı antrenmanla başladı . Antrenman öncesi Galatasaray maçının adamları olarak Selçuk , Volkan Demirel ve Alex seçildi . Bu arada sol dizindeki çapraz bağlarından ameliyat olan ve uzun süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral , bugünkü antrenmanda yer aldı ve ayrı bir programla çalıştı .
DAUM : " BU SEZON OYNADIĞIMIZ EN İYİ MAÇTI "
Teknik Direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenman saat 11 . 00 ' de başladı ve 1 saat 30 dakika sürdü . Antrenman öncesi , teknik heyet tarafından , 1-0 kazanılan Galatasaray maçının adamları olarak seçilen isimler açıklandı . Maçın adamları seçilen Selçuk , Volkan Demirel ve Alex takım arkadaşları tarafından tebrik edildi . Daha sonra oyuncularına kısa bir konuşma yapan Daum ' un , " Bu galibiyetin tadını çıkarın . Tüm takımı kutluyorum . Bu maçlarda galibiyet golünü atmak çok önemlidir . O yüzden Selçuk ' u özel
olarak tebrik ediyorum . Volkan da harika işler yaptı . Herkes çok iyi oynadı . Alex takımın beyniydi . Lugano , maçtan önce ' Kişiliğimizi gösterelim ' demişti . Öyle de oldu . Yine gol yemedik . Bu sezonda takım olarak oynadığımız en iyi maçtı . Böyle devam edelim " dediği öğrenildi .
Galatasaray maçında görev alan oyuncular yenilenme çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı . Geri kalan oyuncular ise koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç , ardından da ve hücum-defans organizasyonları ile antrenmanı tamamladı . Teknik Direktör Christoph Daum , antrenman sırasında bir süre basın mensuplarıyla sohbet etti .
UĞUR BORAL ANTRENMANA ÇIKTI
Ziraat Türkiye Kupası ' nda Bursaspor ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nda oynanan karşılaşmada sakatlanan , ardından 10 Şubat ' ta sol diz ön çapraz bağlarından ameliyat geçiren ve bu nedenle uzun süredir takımdan ayrı kalan Uğur Boral , Sarı-lacivertlilerin bugün gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı .
Rehabilitasyon çalışmaları sona eren Uğur Boral , Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde önce sahada , ardından da salonda ayrı bir programla çalıştı . Öte yanda sakatlıkları süren oyuncular Emre , Cristian ve Deniz de Uğur Boral gibi , Dolu Arslan eşliğinde önce sahada ardından da salonda ayrı program dahilinde çalıştı . Sakatlığı süren Ali Bilgin ise antrenmana çıkmadı , tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdü .
TAKIM İZİN YAPACAK
Fenerbahçe , 30 Mart Salı gününü ( yarın ) izinli olarak geçirdikten sonra , Kayserispor maçı hazırlıklarına 31 Mart Çarşamba günü yapacağı çift antrenmanla devam edecek .