Ankaragücü Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Ankaragücü verilen 1 günlük iznin ardından, hazırlıklarına devam etti.

  Geçtiğimiz haftayı Ankaraspor maçından dolayı ' bay ' olarak geçiren Sarı-lacivertli takım Saray Spor Tesisleri ' nde öğlenden önce yapılan antrenmana düz koşuyla başladı . Düz koşunun ardından kaleci antrenörü Fikret Yılmaz nezaretinde koordinasyon çalışması yapan oyuncular , sonra dar alanda pas çalışmasına geçti . Antrenmanın ikinci etabında ise futbolcular üç gruba ayrılarak dönüşümlü olarak minyatür kalelerden kurulu alanda maç ve dayanıklılık koşusu yaparak antrenmanı tamamladı . Antrenmanın son bölümünde
arka adalesinde problem yaşayan golcü oyuncu Darius Vassell çalışmaları erken bırakmak zorunda kalırken kulüp doktoru Doç . Dr . Burak Kunduracıoğlu , ciddi bir probleminin olmadığını söyledi .
Antrenmana sakatlığı devam eden Metin Akan ve hafif sakatlığı bulunan bu yüzden çalışmasını fitness salonunda devam ettiren Muhammet Hanifi katılmadı .