Ahmet Çakar Galatasaray Fenerbahçe derbisini yorumladı

KANALTÜRK ekranlarında yayınlanan Telegol isimli programın yorumcularından Ahmet Çakar dün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0'lı üstünlüğü ile sonuçlanan derbiyi "İçe patlayan devrim" diyerek yorumladı.

  Dü ; n gece oynanan maç ; ta Galatasaray 3 ö ; nemli şeyi kaybettiğini belirterek sö ; ze başlayan Ahmet Ç ; akar , ' Yazıklar olsun Adnan Polat ve yö ; netimine Rijkaard ' a sahip ç ; ıktılar . Devrim dediler devrim . Devrimi gö ; rdü ; nü ; z . Bu gece Rijkaard iflas etmiştir . Rijkaard ' a sahip ç ; ıkan zihniyet iflas etmiştir ' diye konuştu .

' RİJKAARD ' IN ADI RIFAT OLSAYDI GALATASARAY KULÜ ; BÜ ; ' NÜ ; N KAPISINA GÜ ; VENLİK GÖ ; REBLİSİ YAPMAZLARDI '

Galatasaray ' ın eksikleri olan bir Fenerbahç ; e ' ye karşı yenildiğini anlatan Ç ; akar Rİjkaard ' a haketmediği bir değer verildiğini belirterek , ' Rijkaard ' ın adı Rıfat olsaydı . Galatasaray Kulü ; bü ; ' nü ; n kapısına gü ; venlik gö ; revlisi yapmazlardı . Rijkaard ' ın eseridir bu , şu anda Rijkaard kına yakabilir . Adnan Polat ve ekini kına yakabilir . Galatasaray iç ; in şampiyonluk bitmedi şans azaladı ama daha ö ; nemli bir şey var . Fenerbahç ; e , Galatasaray ' ın karizmasını ç ; izdi ' dedi .

' KADIKÖ ; YDEKİ BÜ ; YÜ ; BOĞAZI GEÇ ; İP MECİDİYEKÖ ; Y ' E GELDİ '

Maç ; ın ardından ortaya ç ; ıkan tablonun utanılacak bir tablo olduğunu belirten Ç ; akar , ' Bunların adına devrim dediler . İç ; e patlayan devrimi bilir misin sen? İşte bu iç ; e patlayan devrim ' ifadelerini kullandı .

Daha sonra sö ; ze giren Ziya Şengü ; l ise Leo Franco ' yu eleştirerek , ' Leo Franco ' nun yerinde Turgay Şeren koltuk değnekleri ile kalede olsa gol yemezdi ' diye konulştu .

İŞTE O SÖ ; ZLER