Ünlü isimler dev derbiyi yorumladı

Dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşmasını ünlü isimler yorumladı. Ağırlıklı olarak favori takım ev sahibi G.Saray çıktı..

 

EMRE Belö ; zoğlu herhalde oynamayacak . . Ya da oynasa bile ondan ç ; atır ç ; atır bir performans beklemek hayâ ; lcilik olur . . Oynadığı ö ; n libero pozisyonu herhangi bir zayıflığı kaldırmaz . . Emre rakibe ö ; nde basan , kendine gü ; veni yü ; ksek bir futbolcu . . Onun kapacağı toplarla kontraya ç ; ıkabilirdi F . Bahç ; e . . Emre olmazsa F . Bahç ; e , G . Saray ' a mahkû ; m bir 90 dakika geç ; irir . . Bu şartlar altında derbiyi etkileyecek tek F . Bahç ; eli var : Alex . . Belki biraz da Mehmet Topuz . . F . Bahç ; e ' nin sahada ü ; stü ; nlü ; k sağlayan bir futbolcu kadrosu ve taktiği yok . Belli ki ç ; ok hü ; cum etmeyecekler . Kadıkö ; y ' de bile edemiyorlar , Sami Yen ' de hiç ; edemezler . Oyunu arkada kabul edip kontraya dayalı oynarlar . . FBahç ; e ancak ö ; lü ; toptan gol atar . F . Bahç ; e kö ; tü ; oynuyor . Bu gerç ; eği hiç ; kimse değiştiremez . Futbol olarak kimseyi tatmin edemiyorlar . Son 2 maç ; ı 2 zayıf takıma karşı kazandılar . Rakipler biraz daha zorlu olsa sıkışırlardı . . Bu nedenle F . Bahç ; e derbi ö ; ncesi umut vermiyor . . haber7

MESAİ ETKİLEMEZ

Aziz Yıldırım derbi nedeniyle Samandıra ' ya kamp kurdu . . Futbolcuları 09 . 00-19 . 00 mesai yaptırıyor . . Bu tip ö ; nlemler takıma olumlu yansır mı?

BUNLARIN hepsi profesyonel futbolcular . Zaten yarısı Brezilyalı . . Bu tip baskılar onları hiç ; etkilemez . Ç ; ok değiştirmez . Zaten bu bir kulü ; p başkanının değil , teknik adamın işi . . Bu nedenle herkes yü ; zü ; ne &ldquo ; Tabii başkan , uç ; arım , kaç ; arım&rdquo ; der ama iç ; inden &ldquo ; Başkan ö ; nlem aldı , aman sü ; per oynayalım&rdquo ; diyemez . Ancak sahip olduğunu sahaya yansıtır . . haber7

G . Saray ' da kimler oyuna etki eder?

G . SARAY ' IN oyuncu kadrosu ç ; ok daha kaliteli ayaklardan oluşuyor . . Bunları bir ç ; ırpıda sayarsak ; Jo , Keita , Giovanni Dos Santos , Arda , Baros . . Hepsi de skoru değiştirebilecek , maç ; ın kaderine etki edebilecek , iyi oynadıkları gü ; nlerde marke edilmesi zor isimler . . Kaç ; tanesi bugü ; n forma giyer bilmiyorum ama G . Saray saldırırsa F . Bahç ; e ' nin meşhur geriye yaslanarak 1-0 ' a yatma taktiği işe yarar mı bilmiyorum . . Zaten istediğin kadar marke et , kaç ; tanesini durduracaksın ki!

SANTOS OYNASIN


Peki Arda ' nın da belindeki sakatlığı tam olarak geç ; medi . . Eğer Arda olmazsa G . Saray nasıl etkilenir?

BENCE fazla etkilenmez . . Onun yerinde Gio Santos oynar . . Zaten Trabzon maç ; ında savaş uç ; ağı gibiydi . . Mü ; thiş dalışlar yapıp Trabzon defansını darmadağın etti . . Bugü ; n mutlaka oynamalı . Sağ kanadı ç ; ok iyi kullanıyor , agresif , dripling yapan , rakibi zorlayan oyuncu . Eğer Trabzon ' daki gibi olursa F . Bahç ; e ' nin başına bü ; yü ; k bela aç ; ar . . haber7

Geç ; en derbide F . Bahç ; e ' nin 3-1 kazanacağını maç ; tan ö ; nce tahmin etmiştin . . Peki bu derbi nasıl biter?

KÂ ; HİN değilim ama favorim G . Saray . . G . Saray bu maç ; ı 2-0 kazanır . .

F . Bahç ; e mahkû ; m oynar G . Saray ise ö ; nde basar

G . Saray ' ın bugü ; nkü ; derbi taktiği nasıl olmalı?

TEK alternatifleri var . . En iyi bildikleri şeyi yapıp , yani agresif bir hü ; cum anlayışı sergilemeli G . Saray . . F . Bahç ; e ' yi yarı sahasına hapsedip işi orada bitirmeye ç ; alışacaklar . Ç ; ok arkada beklemezler . Ç ; ü ; nkü ; takımın boyu uzarsa gereksiz gere koşmak zorunda kalır , son 30 dakikada zorlanırlar . . Derbinin şekli belli zaten : F . Bahç ; e mahkû ; m oynar , G . Saray rakibine ö ; nde basar . . Zaten bö ; yle de oynamalı . . F . Bahç ; e ' nin zaaflarından faydalanmalı . . haber7

G . Saray ' daki seç ; im atmosferi takımı olumlu veya olumsuz etkiler mi?

HİÇ ; zannetmiyorum . . Profesyonel bir futbolcu bö ; yle şeylerden etkilenmez . . Topuna bakar sadece . . Etkilenen varsa da profesyonel değildir zaten . .

Selim Soydan : FENER GULE OYNAYA ALIR

KONUNUN ana fikrini hiç ; uzatmadan sö ; yleyeyim , F . Bahç ; e bu derbiyi kazanır . . Hadi siz de kafanızı hiç ; kurcalamadan sorunuzu sorun , ' Bu kö ; tü ; F . Bahç ; e , Ali Sami Yen ' de nasıl kazanır? ' diye . . İşte size cevaplarım :

BENCE sarı-lacivertliler bu futboluyla ancak G . Saray ' ı yenebilir zaten . Havalimanında gö ; rdü ; ğü ; m gü ; nden bu yana hâ ; lâ ; F . Bahç ; e ' ye nasıl geri dö ; ndü ; ğü ; nü ; anlayamadığım , kabullenemediğim Daum ' un bu taktiği , bu ' kurgusuzluğu ' 3 puanla karşı karşıya geldiğinde araya eşittir ( = ) koyamazsınız ki!

BU denkleme geleneksel ' G . Saray şansı ' da bir yerinden girmeli ki , F . Bahç ; e deplasmanda maç ; kazanabilsin . . Ve o maç ; da gelmişe benziyor . . haber7

G . SARAY ŞANSI

SADECE ' G . Saray şansı ' da kurtaramaz aslında Daum ' u bugü ; n . Rijkaard ' ın da biraz parmağı olmalı! Olur da zaten . . Sarı-kırmızılı kulü ; bü ; n sezon başında kurduğu ç ; ok yıldızlı , bol teknikli kadrosunu doğru kapıya bir tü ; rlü ; yö ; nlendiremeyen Hollandalı hoca , F . Bahç ; e ' nin derbideki bir diğer şansı . Bu kadar kaliteli bir kadronun savunma zaaflarına ç ; are bulamaması tez konusu bile olabilir . Hem de devre arasında Neill gibi bir ' korumayı ' kadrosuna katmasına rağmen . .

İŞTE bu noktada F . Bahç ; e ' nin neden kazanacağı da tü ; nelin ucundan gö ; zü ; kmeye başlıyor . Evet , G . Saray rakibine oranla ç ; ok daha fazla gö ; ze hoş gelen bir futbol oynuyor . Hatta daha doğrusu sarı-lacivertli takım top filan da oynamıyor da , savunma yaptığı zaman kesinlikle aradan ' su ' bile sızdırmıyor . Eğer bu maç ; Kadıkö ; y ' de olsaydı , 10 yıllık rekor bile elden gidebilirdi . . Ama bugü ; n Sami Yen ' de Daum takımını orta sahanın gerisine kapatıp rakibini bekleyecek .

GÜ ; İZA!

F . BAHÇ ; E ' NİN gö ; zü ; nü ; n iç ; ine baktığı isim de Daniel Gü ; iza olacak kesinlikle . . Defanstan , Alex ' ten veya beklenmeyen bir yerden ç ; ıkacak uzun toplarla G . Saray savunmasının hata yapmasını bekleyecek İspanyol . Bulduğunda da atması lazım . . Bu derbi başka maç ; lara benzemez , bırakın tribü ; nleri , en bü ; yü ; k destekç ; isi Aziz Yıldırım ' da bile tek kontö ; rlü ; k kredisi kalmaz aksi bir durumda . .

GERÇ ; EKTEN dü ; şü ; ndü ; m de , insanın aklına başka bir taktik gelmesine imkan yok F . Bahç ; e adına . . Hani sağdan akacaklar , Gü ; iza indirecek , Alex vuracak filan ç ; ok zor . . Sarı-lacivertliler kapanacak ve G . Saray savunmasının hata yapmasını bekleyecekler . Ç ; ok da bekleyeceklerini sanmıyorum!haber7

F . BAHÇ ; E ç ; ok şık bir hareketle sayın Ö ; zhan Canaydın ' ın anısını neredeyse G . Saraylılar ' dan daha bü ; yü ; k saygıyla andı . . Ben eminim , Ö ; zhan Bey ' in ruhu Sami Yen ' de olacak ve o gerginlikten eser kalmayacak . . Bu da bence F . Bahç ; e iç ; in bü ; yü ; k avantaj . .

F . Bahç ; e Ankaragü ; cü ; ' ne benzemez , dikkat edin!

PEKİ ' G . Saray ' ın atakları ne olacak? ' diyebilirsiniz . . Bence sarı-kırmızılılar sadece aç ; ık alanda etkili olabilen yıldızlardan oluşuyor . . Sıkışan bir oyunu aç ; abilecek tek ç ; ilingir Arda ama onun da belinde ağrıları olduğunu dü ; şü ; nü ; rsek Rijkaard , derbinin bir yerinde mutlaka Dos Santos ' tan medet umacak . Fakat Meksikalı ' nın beklediği , aradığı boşlukları F . Bahç ; e , A . Gü ; cü ; kadar kolay vermez . Ayrıca Daum ' un elindeki savunma Tü ; rkiye ' nin en sert defansç ; ılarından oluşuyor . Ü ; stelik son Manisa maç ; ındaki Bilica ve Lugano kemik gibiydi . haber7

DERBİ iç ; in bir ö ; rnek vermek gerekirse . . Ç ; ok zarif , şık ve gö ; ze hoş gelen bir vazonun , kimsenin istemediği , beğenmediği bir taşa ç ; arptığını dü ; şü ; nü ; n . . Sizce sonuç ; ne olur?

Selahattin DUMAN : Fener ' 3 ' fark bile ATABİLİR

G . SARAY ' IN orta sahası yok . . Bana sorarsan IQ ' su da doksan ortalama . . Arda etrafına bakıp kendini &ldquo ; dahi&rdquo ; ilâ ; n edebiliyorsa , Galatasaray takımının aklından ne ç ; ıkacağını anlayın artık . . Fenerbahç ; e bu derbide Galatasaray ' ın gerisine dişini bir kere geç ; irsin , maç ; farka bile gider . . Golü ; hangi dakikada atacaklarına bağlı . . Sonlarda atarsa Fenerbahç ; e 1-0 kazanır . . Ortalara denk getirirlerse golü ; 3 farkla Fenerbahç ; e ' nin lehine biter . .

Şansal BÜ ; YÜ ; KA : Fener yenilmez hakeme dikkat!


ŞARTLARA baktığınızda ; kadro yapısıyla , sahası ve seyircisiyle G . Saray galibiyete daha yakın . Buna rağmen ısrarla kö ; tü ; oynasa da F . Bahç ; e ' nin Ali Sami Yen ' de kaybedeceğini dü ; şü ; nmü ; yorum . 1-1 , belki 2-2 ' lik bir sonuç ; olabilir . Mü ; cadelede kimlerin ö ; ne ç ; ıkabileceğini şimdiden tahmin edemiyorum . . Ki ö ; ne ç ; ıkacak oyuncular 3 aşağı , 5 yukarı belli .

G . SARAY ' DA Keita , bö ; lü ; k pö ; rç ; ü ; k de olsa Dos Santos ve Arda , F . Bahç ; e ' de ise her şeye rağmen Gü ; iza kilit adam . Alex ; bü ; yü ; k maç ; ların durgun adamı . Elano da henü ; z ortada yok zaten . haber7

ASIL ö ; ne ç ; ıkacak olanın hakem Cü ; neyt Ç ; akır olacağını dü ; şü ; nü ; yorum . Ç ; akır ' ın yö ; nettiği maç ; ların ç ; oğunun 11 ' e 11 bitmediğini biliyoruz . Eğer eksik kalan bir takım olursa sonuç ; en fazla bundan etkilenir .

EĞER insanlığın anayasası yazılırsa 1 . maddeye ' adamlığı ' koyarım . Benim iç ; in kazanmak-kaybetmek hiç ; ö ; nemli değil . Ben son 40 yıldır Manisa maç ; ındaki gibi bir saygı duruşu gö ; rmedim . Ellerden değil , kalplerden yü ; kselen samimi , iç ; ten ve kusursuz bir saygı duruşuydu . Bir bü ; yü ; k spor adamı ancak bö ; yle anılabilirdi . O tribü ; nlerde yer alan her F . Bahç ; e seyircisini tek tek kutluyorum . Bu saygı duruşu gü ; nü ; mü ; zü ; n başkanlarına dilerim ciddi bir ders olur , onlar dersi sevmese de . . .

Erman TOROĞLU : G . Saray bol gol atmalı . . .


SEZON başında ' G . Saray ' ın gol yemeden bir maç ; ı bitirmesi ç ; ok zor ' diye ahkâ ; m kesmiştim . Allah ' ı var beni şaşırtmadılar . Ama bazen ö ; yle maç ; lar oynuyorlar ki , seyrine doyum olmuyor . Yine de hiç ; bir gü ; n takım olarak defans yapamadılar . Yani G . Saray saatli bomba gibi . Patlama saati de şekli de belli değil . Rakibe de patlıyor kendisine de . F . Bahç ; e ilk maç ; ta daha mü ; sabaka başlamadan ö ; zel sinirlendirme taktiğiyle başarılı olmuştu . Bakalım bu maç ; tan evvel iki takım ne gibi bir hazırlık yapacak? Mesela Emre ' nin sakatlığı gibi . Ç ; ü ; nkü ; Tü ; rkiye ' de artık her şeye şü ; pheyle bakılır hale geldi . Maç ; ne mi olur? G . Saray yediğinden fazla atarsa kazanır . haber7

Ö ; mer Ü ; RÜ ; NDÜ ; L : G . Saray ç ; ok daha şanslı!

DERBİLERDE saha ve seyirci avantajı ile evsahibi hep bir adım ö ; nde olur . G . Saray daha ç ; ok Bursa ' yı kolluyor . . F . Bahç ; e ' nin ise şampiyonluğa inandığını sanmıyorum . Ana hedefleri iyi mü ; cadele verip G . Saray ' a karşı en iyi sonucu almak olacaktır . F . Bahç ; e iyi futbol oynamıyor . Bu kadro yapısıyla iyi futbol da mü ; mkü ; n değil . Orta sahanın kenarlarındaki oyuncular hem defansif gö ; revlerini yapmıyorlar hem de kanat ataklarında etkinlikleri yok . Ayrıca arkadaki Santos ile Gö ; khan Gö ; nü ; l ' ü ; n ö ; nü ; nü ; de kapatıyorlar . Gü ; iza da sırtı dö ; nü ; k pas alamadığı iç ; in F . Bahç ; e hü ; cumda organize olamıyor .

G . SARAY ' DA da en ö ; nemli sıkıntı santrfor bö ; lgesinde yaşanıyor . Jo o pozisyona uygun değil . 4 forvet de oyun iç ; inde devamlılık gö ; steremeği iç ; in bü ; tü ; n yü ; k orta sahanın ortasındaki ikiliye biniyor . Bu da G . Saray ' da ciddi sıkıntı yaratıyor . Tü ; m bunlara baktığımızda saha ve takım avantajıyla G . Saray favori konumda .

Ali ŞEN : İKİ kö ; tü ; takımdan galibiyet alan ç ; ıkmaz . Bizim takım iyi oynamıyor . Bizim takım ne yazık ki takımdaşlığı kaybetmiş . Bü ; tü ; n futbolcular ü ; rkek ve korkak . Ö ; nceleri tek korkak Gü ; iza idi . Gü ; iza dü ; zeleceğine , diğer futbolcular ona ayak uydurdular . Bu ü ; rkeklik baskıdan , ö ; zellikle Daum ' un vurdumduymazlığından ve futbolcuları hedef haline getirmesinden , bir de Aykut Kocaman ' ın gö ; revini yapmamasından kaynaklanıyor . Aziz Yıldırım sezon başında &ldquo ; profesyonel&rdquo ; dedi , işte profesyonel ortada . &ldquo ; Samandıra ' ya gitmeyeceğim&rdquo ; dedi , gitti . Sonuç ; lar ortada . Bizim takım coşkusunu kaybetti . Başka zaman olsa liderin 6 puan gerisinde olan F . Bahç ; e iç ; in ' Yetişir , geç ; er , şampiyon olur ' derdim . Şimdi diyemiyorum . haber7

HOCALARI GAMSIZ

G . SARAY ' DA ise apayrı bir tuhaflık var . En iyi kadro onlarda . Ama Old Boys gibi , yani yaşlı takım gibi oynuyorlar . Keita mü ; thiş bir futbolcu , ancak kö ; tü ; oynuyor . Jo saate bakıyor ne kadar koşacağını ayarlamak iç ; in . Dos Santos , Meksikalılar ' la Tü ; rk insanının benzerliğini keşfetmiş . Maç ; başında , maç ; sonunda , bir de mü ; mkü ; nse ortasında depar atıyor . Elano Brezilya ' nın oyun kurucusu . Rijkaard Baros ' u oyuna sokuyor ama ona top atacak Elano ' yu oyundan ç ; ıkarıyor . Rijkaard da tıpkı Daum gibi vurdumduymaz . Galiba bu iki beyefendi iç ; in en iyi sö ; zü ; 180 yıl evvel Napolyon sö ; ylemiş : &ldquo ; Para para para!&rdquo ; İşte bu iki takım pazar akşamı birer puanı paylaşır .

Sadri ŞENER : Maç ; ın skoru bile belli : 0-0


BU tip derbiler her zaman zor geç ; er . Ö ; ncesi de sıkıntılı olur sonrası da . Ü ; lkemizin en ö ; nemli kulü ; plerden ikisinin mü ; cadelesi ç ; ok dikkat ç ; ekici olacaktır . Eğer hakem Cü ; neyt Ç ; akır fahiş bir hata yapmaz ve tribü ; nlerde ortamı gerecek hareketlerde bulunmazlarsa şık ve keyifli bir derbi olur . 2 takım da bizim rakibimiz . O nedenle ben karşılaşmanın berabere bitmesini istiyorum . Ki işimize yarasın . Gol olmayacağını ve maç ; ın 0-0 sona ereceğini dü ; şü ; nü ; yorum . Oynamama ihtimalleri yü ; ksek olduğuna gö ; re Emre ve Arda bu derbi ö ; ncesi iki taraf iç ; in ö ; ne ç ; ıkan isimler olur .

Hıncal ULUÇ ; : Beleş bir gol ç ; ıkmazsa 0-0

SON F . Bahç ; e-G . Antep lig maç ; ı ancak ve ancak şike olsa ö ; yle oynanırdı . . Bu bu kadar ruhsuz bir F . Bahç ; e , bu kadar ruhsuz bir G . Antep gö ; rmedim . . Ayrıca Antalya maç ; ında da ö ; yleydiler . . Ama bu derbi başka olur . .

G . SARAY , F . Bahç ; e ' ye gol atamaz . F . Bahç ; e ' nin zaten atacak halinin olmadığını gö ; rü ; yoruz . Gü ; iza bir tane daha sallarsa sallar ya da Emre Gü ; ngö ; r bir tane ' Al da at ' diye verirse verir . Gol bö ; yle olur . İki takımın da gol atmak iç ; in oynayacağını , bir takım riskleri gö ; ze alabileceğini sanmıyorum . Daum da sindi , Daum da aynı Rijkaard gibi kenarda ö ; yle oturuyor . Tipik bir 0-0 maç ; ı daha . . Rakiplerden biri ö ; tekine hediye etmezse 0-0 biter . haber7

Marcio NOBRE : İşimize geleni BERABERLİK

YILLARDIR Tü ; rkiye ' de futbol oynuyorum . Bü ; tü ; n dü ; nyada derbiler vardır . Bunlar sonucu merakla beklenen maç ; lardır . Fakat Tü ; rkiye ' deki derbilerin heyecanı bir başkadır . Ç ; ü ; nkü ; favori takım yoktur hiç ; bir zaman . En kö ; tü ; dö ; neminde bile bir takım ç ; ıkar , karşısındaki formda olan takımı yenebilir . Ben bize en faydalı olan sonucun ç ; ıkmasını bekliyorum . Bu da tabii ki beraberlik . Bu sonuç ; la şampiyonlukta mü ; cadele eden diğer rakiplerimizden bir adım ö ; ne geç ; mek istiyoruz .

HASAN CEMAL : 3-1

F . Bahç ; e ' den ç ; ok daha iyi takım olan G . Saray kazanamazsa havlu atar

MEHMET ALİ AYDINLAR : 2-0

Bu derbileri kimin daha ç ; ok ihtiyacı varsa o kazanır . . F . Bahç ; e favorimhaber7

ERTUĞRUL Ö ; ZKÖ ; K : 0

Ö ; zhan Canaydın iç ; in bu derbinin berabere bitmesini istiyorum

MEHMET TEZKAN : 3-0

G . Saray koşarak , Fener ise durarak oynuyor . Bu G . Saray farklı kazanır

REVNA DEMİRÖ ; REN : 0-0


G . Saray ' ın acı kaybı derbi havasını etkileyecek . . . Beraberlik bekliyorumhaber7

MEHMET ALİ BİRAND : 2-0

Bu maç ; G . Saray iç ; in bü ; yü ; k bir hesaplaşma . 1 puan bile yetmez

NİHAT Ö ; ZDEMİR : 2-1

G . Saray ' ı yenmek en iyi yaptığımız iş . . Bir Gü ; iza , bir Mehmet Topuz atar

BÜ ; LENT KORKMAZ : 3-0

G . Saray evinde Aslan . . F . Bahç ; e dışarda kayıp . . Emre de yoksa fark olur!

ERCAN SAATÇ ; İ : 2-1

Maç ; 2-1 bitecek ama kim yener bilmiyorum , gö ; nlü ; mden F . Bahç ; e geç ; iyorhaber7

KANAT ATKAYA : 1-0

G . Saray kazanmak iç ; in oynayacak , bö ; yle oynadığında genelde kazanıyor

ATİLLA GÖ ; KÇ ; E : 2-1

Tempolu bir maç ; ın ardından G . Saray ' ın kazanacağını dü ; şü ; nü ; yorum

AHMET Ç ; AKAR : 1-1

Bir penaltı olur , 6 sarı kart ç ; ıkar . Fener az atar ama az da yer

SİNAN ENGİN : 3-1

Evsahibi , saha avantajını etkili kullanır . Ve bol gollü ; bir derbi olur

LEVENT BIÇ ; AKÇ ; I : 2-1


Ç ; ok ç ; ekişmeli , kaliteli ve gü ; zel bir futbol seyrederiz inşallahhaber7

BURAK ELMAS : 2-0

G . Saray kontrol futbolu değil , baskılı oynarsa gü ; le oynaya galip gelir

İBRAHİM KIZIL : 2-1

Derbi berabere bitmez , tempolu geç ; er . 2-1 olur ama kim alır , bilemem

ABDÜ ; RRAHİM ALBAYRAK : 2-0


Ö ; zhan Ağabey ' in vefatından dolayı bu maç ; derbi havasından ç ; ıktı ama . .

GÖ ; KMEN Ö ; ZDENAK : 3-1

G . Saray Sami Yen ' de bir başka , F . Bahç ; e yü ; rü ; yerek oynarsa facia olurhaber7

AHMET ALTAN : 3-1

İlk golü ; G . Saray atar . . F . Bahç ; e saldırır , Keita ve Santos ' u durduramaz

SADETTIN SARAN : 2-1

F . Bahç ; e , G . Saray derbilerini iyi oynuyor . Kazanır ve şampiyon oluruz

FARUK SÜ ; REN : 2-0

G . Saray Sami Yen ' de Atl . Madrid dışında hiç ; maç ; vermedi . Yine kazanır

REHA MUHTAR :

Skoru tahmin edemem . Ancak derbiyi tek farkla G . Saray kazanacak

KENAN SÖ ; NMEZ : 3-0

G . Saray daha iyi takım . Aziz Yıldırım ' ın baskısı F . Bahç ; e ' yi ç ; ö ; kertecek

NEŞET YALÇ ; IN : 1-0

Derbi atmosferini kaldıracak kadar tecrü ; beli F . Bahç ; e maç ; ı kazanır

SERHAT ULUEREN : 2-1

G . Saray favori . Servet , Keita , Volkan ve Alex maç ; a damga vurabilirhaber7

UĞUR DÜ ; NDAR : 1-1

Derbilerde favori olan kaybeder ama bu sefer beraberlik ağır basıyor

MUSTAFA TAVİLOĞLU : 2-1

Falcı değilim ama maç ; ı F . Bahç ; e ' nin kazanmasını temenni ediyorum

OSMAN TAMBURACI : 3-1

Tahminlerim hep yanlış ç ; ıkar ama F . Bahç ; e hiç ; anlayamadan dağılır

Ö ; NDER FIRAT : 3-1

G . Saray , hep F . Bahç ; e ' nin kö ; tü ; zamanlarında yardıma yetişmiştirhaber7

MUSTAFA DENİZLİ : 0

Skoru bilemem ama fair-play olsun , bir de sonuç ; bize yarasın . .

H . BİLAL KUTLUALP : 2-2

F . Bahç ; e ' nin daha rahat , G . Saray stresli olacak . Ama yine de zor maç ; !

İBRAHİM KUTLUAY : 2-1

Beraberlik iki takımı da bitirir , sert ve gollü ; bir maç ; olacaktırhaber7

MEHMET CANSUN : 2-1

Derbinin havası kaç ; tı . . Yine de G . Saray rahat bir galibiyet alır

SANEM ALTAN : 3-1

F . Bahç ; e , ilk derbide G . Saray ile ç ; ok dalga geç ; menin bedelini ö ; derhaber7

İCLAL AYDIN : 2-0

Beşiktaş iç ; in berabere bitsin isterdim ama G . Saray kesin kazanır

SABA TÜ ; MER : 1-0

G . Saray evinde olduğu iç ; in favori . Derbi Canaydın ' a yakışsın , yeter .


Vatan